Premierul desemnat, Dacian Cioloş, afirmă, joi, că în România cel mai greu este să fii un om normal şi să recunoşti normalitatea.

„O minoritate vocală a luat captivă o societate întreagă şi şi-a impus valorile proprii: şmechereala, combinaţiile şi bătutul din buze”, spune Dacian Cioloș.

Acesta afirmă că a fost la inaugurarea unui spital în judeul Braşov, pentru a celebra ”normalitatea”, în timp ce trebuie să răspundă combinaţiilor politice. ”E de neexplicat de ce câştigă şi stau în lumina reflectoarelor frecvent aceiaşi oameni toxici şi indiferenţi la suferinţa celor de la care cer voturi”, afirmă Cioloş.

Integral pe ProTVComentarii

je Cresterea economica a lu' Catu : frig, foame, saracie, boala, moarte. Ciolos a crescut in stima romanilor, deoarece a renuntat sa "guverneze" langa un dement si descreierat de PNList-drogat, mincinos si iresponsabil "suna bine" ?

16 octombrie 2021 17:21

USR-ul ăsta nu-i Partid !... Ăsta-i o adunătură de impotenți politici buni doar de ”chibițat și spart semințe pe marginea stadionului” ...Gargară și circ cât cuprinde la ei !....Minciuni sfruntate ( Ca cea cu ”Fără penali în funcții publice !”....dar cu Dan Barna și nevastă-sa în cercetări la DNA de furtișaguri din Fonduri Europene și ”O Românie fără hoție !”...Sloganuri de prostit poporul doar !...Când și ei să fie la Guvernare și să și facă ceva pentru țară n-au ”produs” decât să burdușească ministerele și Consiliile de Administrație ale Societăților de Stat cu neamuri, prietenari și din gașca lor USR-istă....Nici o realizare remarcabilă la nici un Minister condus de ei în 8 luni de guvernare alături de PNL când au avut Ministerele Economice sub ”cizma lor” USR-istă....S-au supărat și ”și-au luat jucărelele și-au plecat plângând la mămițica”...Dacă au făcut-o o dată fiți siguri c-o vor face-o și următoarea dată !....Nu poți avea încredere la guvernare cu neterminații ăștia !...Că de aceea unii le ziceau ”Miniștrii în pantaloni scurți” sau ”Pitici de Grădină”.....Prost să fii să mai ai așteptări la d”alde ăștia !....

15 octombrie 2021 16:21

Apel la bun simt ABCD - nu mai zii si tu acuma de urina, ca nu cade bine, urina sa o bea dupa ce iese la vot, sau, ma rog, s-o puna si el într-o sticla de fanta, sa nu se cunoasca.

15 octombrie 2021 9:10

ABCD norocul nostru e ca EURO-bulangii elghebete-xyzq ... etc. îl sprijina pe dl. Ciolos (în speranta ca si el îi va ajuta sa se "casatoreasca" si sa puna mâna pe copiii nesupravegheati de parintii lor) asa ca, daca mai trage un gât bun de urina Misa, eu sper sa iasa la vot, sa vina sa ne fericeasca pe toti.

15 octombrie 2021 9:08

Apel la bun simt x si ABCD, aveti mare dreptate

15 octombrie 2021 7:58

Apel la bun simt c si ABCD aveti dreptate.

15 octombrie 2021 7:57

x " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - ar fi dat orice pentru ca o secundă în viața lor să fie miniștri sau ceva (...)” - a spus Hava. "

15 octombrie 2021 7:54

ABCD Dl.Ciolos este atacat de prostime - cu prostii si tempenii fara valaore, deci, omul este atacat deoarece a reusit sa - i faca vant lu' Catu neica-nimeni, si, Ciolos, a mai reusit sa anihileze serparaia ucigasa din PNL, formata din serpii veninosi Gorghiu, Blaga, Boc, Turcanu si toata sleahta PDL-puturoasa, fomista de bani publici, hoata, mincinoasa. Felicitari, dle. Ciolos, vei primi atatea voturi, cate-ti trebuiesc sa fii Presedintele Romaniei.

15 octombrie 2021 7:45

Ehe! (2) Să fim sinceri, Cîțu NU a fost bun de premier, iar Orban deși a fost un premier bun, a făcut și el niște greșeli, înlocuind niște miniștri fără motive temeinice, dar a fost un premier mult mai bun decât acest Cîțu. Acum Orban e șomer, iar Cîțu va fi și el șomer cu ștaif, chiar dacă va rămâne Imperator al PNL, el NU va mai putea valora mai mult decât o ceapă degerată, iar de făcut Cîțu NU va mai putea face nimic politic, așa că....rămâi tu și partidulețul vostru amărât, care mai are și un nume prost ales, fără iz politic real, e un fel de salvamar de țară constipat deocamdată cu numele ăla idiot, poate-l schimbați și voi în ceva cu iz politic real. Deși mi-aș dori s-ajungeți la o mediere și la o rezolvare rezonabilă a situației de criză, se pare că n-aveți șanse, dar...nu strică să încercați măcar, cine știe? Poate reușiți. În actuala conducere PNL, NU sunt poiticieni de calibru real, cum a fost Orban de exemplu, acolo n-au mai rămas decât niște indivizi cu gura și cu râtul mare, niște grohăitori gălăgioși și niște gargaragii de cea mai joasă speță, iar acel Rareș Bogdan e un papagal găunos și prost pe deasupra, el ar avea unele calități, dar defectele lui sunt prea multe, iar rezultatul în ceea ce-l privește e unul amărât de tot. Iar la voi în partidulețul vostru, în afară de tine și de Barna, cam bate vântul p-acolo, nu prea aveți nici voi valori politice reale, deși ar cam fi câteva promisiuni, dar...Sunt curios ce vei rezolva. Eu îți doresc sincer, succes! Ce va fi? Vom vedea!

15 octombrie 2021 3:51

Ehe! (1) Măi nenicule, tu ești bine intenționat, ești capabil, ai fost un premier bun, concluzia e numai una, tu poți face față cu succes funcției și poți face mult bine țării. Situațiunea e însă foarte delicată, ați dat jos un guvern din care ați făcut și voi parte cu partidulețul vostru mititel, care a devenit o leacă mai gras cu fuziunea aia, care n-a rezolvat prea multe, dar a dat un oarecare rezultat. Voi puteți fi speranța politică a României, ați epatat cu ceva PNL-ul, dar atât. Deocamdată, trebuie să găsiți o coeziune cu foștii parteneri de coaliție, o mediere, deși e mult prea greu, dar nu imposibil. Pentru că, trebuie să fim sinceri, voi ați avut și voi o mare parte de vină pentru ajungerea la situația de destrămare a coaliției, după ce l-ați aghezmuit pe Cîțu cu ditamai lăturile cam zilnic, când se mai găsea câte un gureș de la voi care-l făcea cu ou și cu oțet pe actualul premier interimar, iar când ăla s-a șifonat și a dat afară niște miniștri de la voi, greșind și el enorm, pentru că acele concedieri de miniștri au fostă făcute fără motive temeinice, așa că s-ar putea spune că sunteți chit oarecum.

15 octombrie 2021 3:50

Marcelrectus Kurus Nebărbieritus Hemoroidus Wurst Ciolacu, poponar înrăit activ Dragii mei dragi, măi dragă, măi Animalelor, votați PSD! Cu Kuru! Cu Pula! Cu ce poate fiecare, vot să fie, că e bune ș-alea! Proletari din toate țările, muiți-vă! Dacă nu v-a muit covidul până acum! Votați PSD! Cu Kuru! Cu coaiele, dacă nu mai aveți pulă, că e bune ș-alea! Vot să fie! Votează, pentru că votul tău contează! Votează PSD cu Kuru! Duru, duru, poponauților meu dragi! Votați PSD! Cu Kuru!

15 octombrie 2021 2:53

Pute a cacat, deci e psd-istul Paulus prin zona: 21:15, iar 21:12 este Ecce Kur Rupt, un sobolan sodomit batran.

15 octombrie 2021 2:36

gaozar bolsevic incontinent depistat: 23:28, 22:29

15 octombrie 2021 2:34

muistule De fapt tu bubosule bautor de pisat ce cauti mah jigodie sa faci guvernul?

14 octombrie 2021 23:28

Ciolaian Daoș, dușmnaul României. Fața mi-a fost sluțită după urâțimea sufletului....

14 octombrie 2021 22:29

UP DATE: "Feluriti EURO-bulangi elghebete-XYZQ si alte EURO-maimutze similare (sprijinite de mine si de de-alde mine prin PE, n.m.) îsi fuck de cap pe-aicea, pretinzând ca sunt "oprimate" si cauta sa-si impuna "valorile" cu o agresivitate iesita din comun, menita sa creeze contrareactii hotarâte si chiar violente" a mai precizat avortonul urinofag mascat MISA din poza ...

14 octombrie 2021 21:15

KlauSfincter (nesătul) JohANUS, poponar pasiv Cum așa? Doar noi poponarii suntem o minoritate și tovarășu' Cioloș e cadru activ (sic) ! Hă-hă-hă!

14 octombrie 2021 21:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.