Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a declarat că nu va negocia nici cu PSD, nici cu AUR pentru a forma un guvern, dar a subliniat că pentru el este clar că un guvern USR va fi unul „fragil”. Cioloş a precizat că mulţi parlamentari ar putea vota guvernul său, deoarece îşi doresc să treacă liniştiţi peste iarnă, transmite News.ro.

„Nu avem în intenţie să negociem nici cu PSD, nici cu AUR. Nu prea avem ce să negociem. Am văzut care e orientarea politică a acestor partide, ce au făcut în trecut, nu prea avem multe de împărtăşit. Însă vom merge cu o viziune, cu ceea ce vrem să facem.

Sigur că vom merge cu un program de guvernare care priveşte măsuri pe termen mediu, programe de investiţii, dar e clar că ce se aşteaptă de la un guvern este să gestioneze aceste situaţii de criză şi să ofere o perspectivă economiei pe termen mediu pentru următorul an, pentru următorii doi ani”, a declarat Dacian Cioloş, la TVR.

Integral pe G4media.roComentarii

Dacian Urinian C.: vedeti ca Primul Ministru sloven Janez Janša denunta 226 de bucati de EURO-maimutze din PE (printre care si pe mine) ca suntem marionetele lu' Soros G., dar de urină si de Misa, n-a zis nimica.

15 octombrie 2021 9:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.