Dan Vîlceanu va fi propunerea PNL pentru funcția de premier, conform unor surse. Întrucât Dacian Cioloș nu a reușit, încă, să adune majoritate de voturi, se pregătește al treilea premier, de la PNL.

USR a dat de înțeles că ar renunța la mandat dacă PNL va schimba propunerea de premier și l-ar accepta pe Dan Vîlceanu, pentru a fi deblocată criza politică.

Rămâne de văzut care vor fi concluziile liberalilor la întâlnirea de astăzi, fiindcă Dacian Cioloș, premierul desemnat, se vede pentru a doua oară cu liderii fostei Coaliții.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Ha, ha, ha! Am trăit s-o văd și p-asta, nene. O nulitate de la PNL care acum conduce partidoiul, propune o altă nulitate ca premier, acest anonim Dan Vâlceanu, mai mult sau mai puțin anonim, un individ limitat la minte, adică cu munte puțină, unde mai punem și faptul c-are mutra aia bovină de te-mpunge cu ea, ce să mai vorbim? Păi, nu e greu de ghicit de ce l-a propus PNL, adică Cîțu pe acest Dan Vâlceanu, e ca-n cazul Traian Băsescu și Emil Boc, sau ca la noi la PSD în cazul Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, adică stăpânul și sluga lui prea-plecată, care căcare să fie premier numai cu numele, dar nu și cu funcția. Ce lăbăreală fac ăștia de la PNL, nu-mi bine să cred nene. Băăă hahalerelor, ascundeți-vă undeva unde să nu vă mai vadă nimeni, că vă faceți de râsul tărgului, vă-n gură cu propunerea voastră de premier secundar cu tot!

16 octombrie 2021 0:51

Elvis Bă voi sunteți nebuni, chiar vrei să muriți politic.Cum să propuneți asemenea nulitate absolută.Asta scoate numai prostii pe gură aia țuguiată.Este un analfabet funcțional precum aghiotantul lui de la Gorj pecingina care îi făcea pe mineri proști și analfabeți pentru că își cer drepturile.

15 octombrie 2021 14:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.