Dan Vîlceanu, secretarul general al PNL, a declarat vineri înaintea ședinței conducerii partidului că el îl susține pe Florin Cîțu drept premier. ”Guvernarea se face în jurul PNL, premierul și miniștrii sunt deciși de PNL”, a spus Vîlceanu, care a spus că congresul partidului l-a confirmat pe Cîțu drept candidat de premier.

Vîlceanu a adăugat că ”Dacă USR nu găsește sprijin la PSD și AUR, intrăm în procedura constituțională”.

În ședința de vineri, conducerea PNL decide dacă îl susține sau nu pe Dacian Cioloș, premierul desemnat.

Integral pe G4media.roComentarii

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

16 octombrie 2021 7:41

Dan Tăpălagă Sa moara mama (de Covid 19 la ATI, pe hol, în asteptare, n.m.), daca am auzit pâna ieri de "anticorpi monoclonali" (tratamentul standard în UE care scade rata deceselor la quasi-zero, n.m.)!

15 octombrie 2021 22:49

@ x Mai, Fantomas, tu acum ai iesit din congelator ?

15 octombrie 2021 18:53

Avertizment 'Guvernarea se face in jurul PNL "- aveti grije ca nu cumva, daca o tineti in continuare cu batjocora , guvernarea sa se faca in strada !

15 octombrie 2021 15:15

Dan Numai prostul este consecvent.Valceanu știe că dacă nu o sa mai fie cutulache premier o să zboare și el din scaunul de ministru, așa că insista ptr cutulache care este terminat politic. PNL adevărat se va duce după Orban , cutulache o să rămână cu pdl- iști boc, flutur, vâlceanu, țurcan, și raresitul trompetistul . PNL ul se va reface in jurul lui Orban cu un procent de 15- 20% .cutulache cu pdl- iști se vor duce la lada de gunoi a istoriei și se vor uni cu pmp- ul basescian , tăticul lor. Ciolositul o tine langa" nu cu PSD și AUR" de parcă ăștia nu ar fi români, așa că o să fie premier la calendele grecești.PSD -ul este clar că nu mai este cel de pe vremea lui dracnea iar AUR chiar nu este un partid extremist, da, este naționalist, tine cu poporul român așa cum ar trebui să facă toate partidele, chiar și usr istii lui ciolos .Acum mai mult că niciodată avem nevoie de patrioți in conducerea țării nu cozi de topor gen jonhanis, câtu, barna, ciolos, rareș Bogdan, boc, flutur,gorghiu, țurcan, care își fac jocurile prin pulifrici gen vâlceanu, câmpeanu.

15 octombrie 2021 13:56

x Iar România nu va avea liniște până când nu va scăpa de cel mai toxic personaj din istoria ei post-decembristă: securistul-turnător Băsescu Traian!

15 octombrie 2021 13:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.