Evenimentul zilei publică în exclusivitate o serie de documente oficiale care demonstrează o situaţie halucinantă: statul român cere ajutor sanitar internaţional prin activarea mecanismului european de alertă în condiţiile în care în depozitele UNIFARM zac de mai bine de un an şi jumătate mii de paleţi cu cu materiale şi dispozitive medicale şi de protecţie pentru combaterea pandemiei COVID 19!

Este vorba, printre altele, de 26 de milioane de măşti de protecţie şi de 2,4 milioane de combinezoane, dar, mai ales, de 310 ventilatoare mai mult decât necesare unităţilor sanitare din întreaga ţară. În total, sunt contabilizate stocuri a căror valoare depăşeşte 650 de milioane de lei.

Documentele publicate astăzi de Evenimentul zile sunt adrese oficiale şi rapoarte făcute de conducerea interimară a UNIFARM care caută de luni de zile o soluţie legală să distribuie către spitale aceste stocuri în condiţiile în care materialele sanitareau ajuns să fie depozitate în condiţii improprii şi unele dintre ele sunt pe cale să se degradeze.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Pute A nu va speriati si stati linistiti ca nu se imputa nimic numanui ,sobolanii sunt de vina ca nu au ros tot surplusul.

15 octombrie 2021 13:52

Lute Acum se vede si mai bine daca era nevoie ,ce inseamna sa ai javre cretine in fruntea tarii ,da da ,de toti e vorba !!!Justitie degeaba apelezi la ea ca nu ai la cine,ei chiar nu stiau nimic ??? !!!!

15 octombrie 2021 13:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.