România s-a apropiat considerabil de locul de baraj pentru Campionatul Mondial datorită victoriei cu Armenia, 1-0, meci la finalul căruia Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea luna viitoare, în momentul expirării contractului.

Sorin Cârțu, cel care a contribuit decisiv la ascensiunea profesională a lui Mirel Rădoi ca jucător, în perioada Extensiv Craiova, l-a criticat pe selecționer pentru că și-a anunțat plecarea în acest moment, când mai sunt de disputat două meciuri din preliminarii, cu Islanda și Liechtenstein.

Sorin Cârțu, ”dezamăgit” de anunțul lui Mirel Rădoi

”Nu mi-a plăcut, m-a dezamăgit. Nu se face așa ceva, trebuia să știe. EL se prezintă acum la meciurile astea două pe o altă stare de spirit. Indiferent cât ai vrea s-o dai din vorbe, jucătorul știe, i se poate transmite și lui.

Integral pe DigisportComentarii

Fan Ciclop, te contrazic.De acord," drum bun si cale batuta" dar nu trebuia sa anunte acum cand mai sunt de disputat doua meciuri-efectul de abandon se transmite si echipei.

15 octombrie 2021 15:33

ciclop cati sunt dezamagiti de alde cartu-partu -fitiligiul pentru ca a gonit 2 antrenori italieni buni si a adus o papura - pe prietenie si spirit de oltean, nu pe meserie!! !!! iar alde radoi "marele antrenor " se lasa rugat , sa-i cada lumea in genunchi Q!Q! dupa o victorie chinuita cu Armenia , celelalte nu prea se pun !! asa ca nu il mai jeliti pe "marele antrenor - verticalizare " alde radoi !! drum bun si cale batuta !!

15 octombrie 2021 15:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.