Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a condamnat, vineri, demersul legislativ iniţiat de PNL şi UDMR, care prevede că personalul medical din spitalele publice şi private va fi obligat să prezinte dovada vaccinării sau a testării anti-COVID-19.

„Două partide care se pretind de dreapta împing medicii către vaccinarea obligatorie. În loc să respecte libertatea de alegere a fiecăruia, inclusiv cea a medicilor, PNL şi UDMR au pornit prigoana. Pentru Cîţu şi gaşca sa de extremişti, medicii nu mai sunt acum eroii din linia întâi, ci ticăloşii care trebuie puşi cu botul pe labe, pentru simplul motiv că refuză să se vaccineze.

Aceasta este o gândire bolnavă, totalitară, pe care o condamnăm categoric. În plus, atragem atenţia că se atentează la siguranţa naţională, pentru că mulţi medici vor prefera să nu se vaccineze, să rămână fără slujbă şi să se judece cu statul, şi astfel vom rămâne fără medici şi asistenţi într-o perioadă de criză sanitară majoră”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, potrivit unui comunicat emis vineri de formațiunea politică.

Integral pe G4media.roComentarii

John Bun, si ce solutie au? sa nu se vaccineze nimeni, sa ne imbolnavim cu totii si scapa cine poate.

16 octombrie 2021 14:22

Cel mai bun Antidot asupra morții de COVID este EURO-SPAGA: . VAERS raportează aproape 16.000 de decese care au survenit în urma vaccinării anticovid, peste 750 de mii de efecte adverse și peste 100 de mii de vătămări grave

15 octombrie 2021 22:21

Oltean Pacat ca nu m-am nascut mai devreme, ca ma spânzurau Aliatii la Nürnberg si va scuteau de prezenta si si de contributiile mele.

15 octombrie 2021 22:19

Oltean Strict în ceea ce ma priveste, sustin eutanasierea obligatorie; ea ne-ar (v-ar) permite eliminarea unui imbecil-patent din ambient si totodata stârpirea unui focar latent si permanent de infectie cu Covid-19.

15 octombrie 2021 22:16

Oltean Vaccinarea obligatorie - singura solutie viabila. O mana de "prosti" au reusit sa "prosteasca" "prostimea" - vezi dezastrul provocat de catre acesti iresponsabili.

15 octombrie 2021 16:45

Avaramu. Tinere bulibase,nu sunteti ultimii anticorpi ci primii dezaxati !

15 octombrie 2021 15:21

Cel mai bun Antidot asupra morții de COVID este VACCINUL.... Au experimentat popoare ca cel Portughez, Norvegian, Italian, Suedez cu proporții de peste 70% la vaccinare și a dat rezultate ....popoarele respective (și altele....) au renunțat la orice restricții...și nu mai mor mulți ca proștii de români !....

15 octombrie 2021 13:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.