După decizia liberalilor, USR a anunțat vineri că s-a anulat întâlnirea dintre Dacian Cioloș, Florin Cîțu și Kelemen Hunor, convocată de premierul desemnat în încercarea de refacere a coaliției de guvernare. Surse din USR au declarat pentru HotNews.ro că Dacian Cioloș nu va negocia cu PSD sau AUR și va veni în fața Parlamentului cu o propunere de Guvern monocolor, format doar din useriști.

USR a anunțat că premierul desemnat Dacian Cioloș nu se va mai întâlni cu liderul PNL, Florin Cîțu și cel al UDMR, Kelemen Hunor. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc de la ora 14.00.

Anunțul vine după ce Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a decis să nu-l susțină pe Dacian Cioloș în formare unui nou Guvern.

Integral pe HotnewsComentarii

@ 17 octombrie 2021 14:18 (2) Cioloș a fost un premier eminent și capabil în trecutul nu prea îndepărtat, el este un individ care poate face față cu cinste și demnitate funcției de premier. Tentativa lui de a reforma coaliția va eșua, e păcat. PNL-ul de acum condus de un grămădoi de indivizi fripturiști și ariviști și pleșcari, e foarte departe de acel PNL istoric, iar acei indivizi care l-au propulsat pe ușuraticul Cîțu într-o funcție care e prea mare pentru el, au făcut-o din motive și scopuri meschine, anume parvenirea politică și obținerea neapărat a unor funcții de mare importanță politice atât în PNL cât și-n administrația de stat centrală și guvern, iar ceea ce e revoltător la acea gașcă machiavelică e că-i doare-n dos de țară și de națiune, ei s-au supărat ca curva care deși a fost plătită bine pentru serviciile ei, a fost nevoită să ia cam multă muie, care era un serviciu inclus în tariful ei. De cealaltă parte USR-ul, e bine intenționat față de țară și de națiune, ceea ce e demn de apreciat. Evident că teatrul ăsta ieftin e dezgustător, cu refuzul celor de la PNL de a se reforma coaliția, unde mai punem faptul că incometentul și parșivul și fariseul Cîțu vrea să negocieze cu PSD-ul. Ce ne spune asta? Păi, că trebuie să-i dăm muie lui Cîțu și la toată gașca aia de slugi umile de pe lângă el. Punct!

17 octombrie 2021 21:42

@ 17 octombrie 2021 14:18 (1) Ai dreptate! Ești anormal, ești stalinist, ești un șobolan bolșevic fezandat! Măi nene, politica e o mare curvă, de când există ea, politica. Grămada aliată aflată la putere până nu demult, a funcționat ea cum a funcționat, mai scremut, mai tras-împins, mai hăis și mai cea, până s-a spart gașca. Greșeli au fost de ambele părți, mă refer la PNL și USR. Pe de o parte, USR n-a știut să le bage pumnii-n gură unor gureși gălăgioși gargaragii care-l tot ornau cu lături pe premierul Cîțu, iar PNL de cealaltă parte prin Cîțu în special a concediat niște miniștri de la USR, fără nici un motiv temeinic, greșind enorm, poate greșind mai mult decât cei de la USR care erau mai vocali aiurea. Gașca s-a spart, era cam inevitabil, deși grămădoiul aliat politic trebuia să încerce să se-mpace cumva și să rămână la o guvernare responsabilă a țării. USR-ul, așa cum e el, format dintr-o ciorbă unită nu demult dintre alte două găști mai mititele, a devenit o leacă mai mărișor, deși USR-ul tot mititel e la urma urmei. Dar, acest USR are niște principii foarte sănătoase aplicate-n politica lor și care sunt de mare folos țării și națiunii. Cioloș și acel Barna sunt pe departe cei mai răsăriți din gașca lor, dar ar mai fi câteva figuri care promit ceva.

17 octombrie 2021 21:41

Este anormal să ieși din patul PNL-ist că o noapte n-ai fost satisfăcută și imediat să te bagi în patul AUR-it și să te rogi și de PSD-ist să ”ți-o tragă” ca apoi iar să revii în patul PNL-ist ”că acolo-i mierea, căpșunile și frișca” și-i de lins...Ca o CURVĂ....Curvele se bat cu pietre în Piața Publică în unele țări....Francezii le-au ras pe cap și dezbrăcat că s-au culcat cu nemții după războiul al II-lea mondial. Așa se procedează și cu Curvele Politice.....Nu le mai dai guvernarea pe mână....că iar la prima ocazie se curvărisesc !... Mie nu-mi place să fiu prostit de niște ”neterminați” USR-iști habar-niști, cum li se zice ”Miniștrii în pantaloni scurți” su ”Pitici de Grădină” ce ascultă de instrucțiuni venite din afara țării și mai și dau pe gușă la porți străine !....Adică este normal ca Dacian Cioloș să fi fost Președinte la ”Renew Europe” al 3-lea Grup Europarlamentar cu 92 de europarlamentari din 21 de țări unde Franța are 22 de europarlamentari iar România doar 8 USR-PLUS-iști și Președinte să fie numit de Emmanuel Macron un român, Dacian Cioloș....Păi cât o fi ”măcănit” ăsta la urechea francezului și la Serviciile lor de Spionaj despre România și resursele ei ?

17 octombrie 2021 14:18

Baron în călduri Întâlnirea dintre Cioloș și Cîțu s-a anulat, pentru că Cioloș i-a cerut lui Cîțu să se bărbierească pe picioare și să se fardeze strident, dar și să poarte o fustă mini cât se poate de mini, pentru ca el, Cioloș să poată fi excitat la maximul pentru a-l fute-n cur pe Cîțu până-l va lăsa gravid, că e mai bine așa. Așa că Florin Cîțu, deși a băut el vreo 6 beri pentru a se încuraja, sau pentru a se-n cur aranja, s-a speriat când a auzit că Cioloș nu va folosi prezervativ și-i va sparge găoaza de i-o va face ferfeniță și franjuri. Mare păcăcat că întâlnirea n-a mai avut loc. Cu respect, baronul

17 octombrie 2021 0:27

USR-ul ăsta nu-i Partid !... Există un singur partid în România, e PSD, ăsta e partid, e partid dă partid, e cel mai cel și cel mai cea și cel mai hăis partid din România, care are mari realizări. Mari realizări? Păi, cum se poate numi ruinarea României de către PSD prin înglodarea țării în alte datorii externe de cele 85 de miliarde euro din 1990 până azi în toate guvernările PSD? Mare realizare ditamai! Care realizare ditamai reprezintă 80% din totalul datoriei externe a României care e 121 miliarde euro. Nu e cea mai mare realizare? Păi, dacă nu e cea mai mare realizare, vă fut în gură cu PSD-ul vostru cu tot, care căcare partid NU e-n pantaloni scurți, e înțolit numai în zeghea de ocnaș, exemple sunt destule, începând cu Adrian Năstase, continuând cu Liviu Nicolae Dragnea, Adrian Severin și mai nou, Viorel Hrebenciuc, ocnaș în termen care servește patria. Costumul de zeghe de ocnaș e la două rânduri, e select, e șic, e trend, e energent și sustenabil, e implementat și implementabil, e compliant, e ce vreți voi să fie, e zeghe de ocnaș autentică, confecționată de Giorgio Armani, dar, tot zeghe de ocnaș e la urma urmei, păi, ce pula calului vreți voi să fie? Chestia e cu schepsis, că nu e pantaloni scurți ca la USR. Votați PSD! Cu Kuru! Cu Pula! Cu ce vreți voi și cu ce aveți voi, că e bune ș-alea, vot să fie, ce pula calului! Votați-l pă Marcel Ciolacu, că tot nebărbierit e la tenul curului lui! Votați PSD! Cu Kuru!

16 octombrie 2021 21:45

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

16 octombrie 2021 10:37

USR-ul ăsta nu-i Partid !... Ăsta-i o adunătură de impotenți politici buni doar de ”chibițat și spart semințe pe marginea stadionului” ...Gargară și circ cât cuprinde la ei !....Minciuni sfruntate ( Ca cea cu ”Fără penali în funcții publice !”....dar cu Dan Barna și nevastă-sa în cercetări la DNA de furtișaguri din Fonduri Europene și ”O Românie fără hoție !”...Sloganuri de prostit poporul doar !...Când și ei să fie la Guvernare și să și facă ceva pentru țară n-au ”produs” decât să burdușească ministerele și Consiliile de Administrație ale Societăților de Stat cu neamuri, prietenari și din gașca lor USR-PLUS-istă....Nici o realizare remarcabilă la nici un Minister condus de ei în 8 luni de guvernare alături de PNL când au avut Ministerele Economice sub ”cizma lor” USR-PLUS-istă....S-au supărat și ”și-au luat jucărelele și-au plecat plângând la mămițica”...Dacă au făcut-o o dată fiți siguri c-o vor face-o și următoarea dată !....Nu poți avea încredere la guvernare cu neterminații ăștia !...Că de aceea unii le ziceau ”Miniștrii în pantaloni scurți” sau ”Pitici de Grădină”.....Prost să fii să mai ai așteptări la d”alde ăștia !....

15 octombrie 2021 16:15

Elvis Bravo dl Ciolos, fa toate eforturile pentru a scăpa de echipa câștigătoare a lui câtu, poporul român te susține. Nu vrem sa mai auzim de câtu,vâlceanu, rares,boc, flutur,sighiartău, țurcanu,gorghiu și toți ciumpalaii care l-au votat pe amețitul de câtu.Nu da cu pietre în PSD și AUR pentru că nu sunt așa cum încearcă liberalii să-i catalogheze, ăștia chiar țin cu românii, nu că " echipa câștigătoare" din pnl.

15 octombrie 2021 15:01

Curiosu' Ma intreb cat poate rabda acest popor mioritic bataia de joc a propriilor alesi ?

15 octombrie 2021 14:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.