Criza politică ia amploare. Liderii partidelor nu reușesc să se pună de acord nici acum, în ceasul al 12-lea al pandemiei. Întâlnirea între liderii USR și PNL a fost anulată. A fost înlocuită cu o banală discuție telefonică în care Cîțu i-a transmis lui Dacian Cioloș să formeze majoritatea cu PSD și AUR pentru că liberalii nu-l vor la Palatul Victoria. Președintele USR s-a repliat, a mers la sediul partidului său și va face în scurt timp declarații.

În ședința BEx a liberalilor, liderii PNL i-au transmis lui Florin Cîțu că primarii nu vor să audă de Dacian Cioloș.

Stenograme:

Hubert Thuma, peședinte CJ Ilfov: „Eu și primarii din Ilfov nu îl susținem pe Cioloș. USR ne-a omorât proiectele. Cu PSD te cerți, dar voteaza. USR omoară tot”.

Eugen Pîrvulescu, senator PNL: „Cioloș a ținut-o pe Carmen Dan prefect până în ultima zi. Primarii pleacă din partid, dacă mergem cu Cioloș. Ce, e mai deștept Cioloș ca PNL?”

Integral pe Realitatea.netComentarii

Este anormal să ieși din patul PNL-ist că o noapte n-ai fost satisfăcută și imediat să te bagi în patul AUR-it și să te rogi și de PSD-ist să ”ți-o tragă” ca apoi iar să revii în patul PNL-ist ”că acolo-i mierea, căpșunile și frișca” și-i de lins...Ca o CURVĂ....Curvele se bat cu pietre în Piața Publică în unele țări....Francezii le-au ras pe cap și dezbrăcat că s-au culcat cu nemții după războiul al II-lea mondial. Așa se procedează și cu Curvele Politice.....Nu le mai dai guvernarea pe mână....că iar la prima ocazie se curvărisesc !... Mie nu-mi place să fiu prostit de niște ”neterminați” USR-iști habar-niști, cum li se zice ”Miniștrii în pantaloni scurți” su ”Pitici de Grădină” ce ascultă de instrucțiuni venite din afara țării și mai și dau pe gușă la porți străine !....Adică este normal ca Dacian Cioloș să fi fost Președinte la ”Renew Europe” al 3-lea Grup Europarlamentar cu 92 de europarlamentari din 21 de țări unde Franța are 22 de europarlamentari iar România doar 8 USR-PLUS-iști și Președinte să fie numit de Emmanuel Macron un român, Dacian Cioloș....Păi cât o fi ”măcănit” ăsta la urechea francezului și la Serviciile lor de Spionaj despre România și resursele ei ?...

18 octombrie 2021 9:54

@xyz 16:18 Abia aștept să-i văd în Fața Națiunii în Parlament pe scaunele ”mult visate” de viitor miniștrii ce fețe de ”copiii bonlavi” vor face când vor aduna maxim 100 de voturi de susținere....Și-un Guvern este valid doar dacă cumulează 234 de voturi....USR-iștii sunt doar niște blegomani ce se visează Mari Politicieni dar sunt doar niște Habar-niști proști și îngânfați...Curve Politice,....fără realizări, fără perspectivă....doar Gargaragii și Lătrăi.....

17 octombrie 2021 16:08

ion " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava.

15 octombrie 2021 16:32

xyz Ura si frica sunt mari la PNL, impotriva lu' Ciolos/USR, astia au luat la puricat imprumuturile externe frauduloase comise de drogat, destinatia imprumuturilor, comisioanele grase inhatate de Catu&Co la dobanzile cele mai mari, si ioc investitii, in schimb, PNL&Catu au acceptat miseleste majorarile electr/gaze - contra finantari de la multinationale, la campaniile electorale ce se apropie. Cum sa nu-l urasca pe Ciolos, asta le-a stricat toate matrapazlacurile invatate de la PDL/Basescu.

15 octombrie 2021 16:18

USR-ul ăsta nu-i Partid !... Ăsta-i o adunătură de impotenți politici buni doar de ”chibițat și spart semințe pe marginea stadionului” ...Gargară și circ cât cuprinde la ei !....Minciuni sfruntate ( Ca cea cu ”Fără penali în funcții publice !”....dar cu Dan Barna și nevastă-sa în cercetări la DNA de furtișaguri din Fonduri Europene și ”O Românie fără hoție !”...Sloganuri de prostit poporul doar !...Când și ei să fie la Guvernare și să și facă ceva pentru țară n-au ”produs” decât să burdușească ministerele și Consiliile de Administrație ale Societăților de Stat cu neamuri, prietenari și din gașca lor USR-PLUS-istă....Nici o realizare remarcabilă la nici un Minister condus de ei în 8 luni de guvernare alături de PNL când au avut Ministerele Economice sub ”cizma lor” USR-PLUS-istă....S-au supărat și ”și-au luat jucărelele și-au plecat plângând la mămițica”...Dacă au făcut-o o dată fiți siguri c-o vor face-o și următoarea dată !....Nu poți avea încredere la guvernare cu neterminații ăștia !...Că de aceea unii le ziceau ”Miniștrii în pantaloni scurți” sau ”Pitici de Grădină”.....Prost să fii să mai ai așteptări la d”alde ăștia !....

15 octombrie 2021 16:14

Elvis Băi boculet o să auzi de ciolos pentru că o să fie premier,nu tu pui de javră ordinară.Psd ul și aur o să-l voteze numai în ciuda voastră.

15 octombrie 2021 15:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.