Comisia Europeană nu va propune interzicerea centralelor termice de apartament „peste noapte”, a anunțat un înalt oficial al UE, acesta explicând că există diferențe prea mari pentru statele membre pentru luarea unei decizii unitare, relatează Euractiv.

Va propune Comisia Europeană reglementări care să ducă la dispariția centralelor termice individuale de pe piața UE, la fel cum a făcut cu motorul cu combustie internă în cazul sectorului auto?

„Este o întrebare dificilă”, a admis Paula Pinho, șefa Directoratului pentru energie al Uniunii Europene.

Pinho a afirmat în cadrul unui webinar organizat la Parlamentul European mai devreme în cursul acestei săptămâni că, pe de-o parte, oficialii UE au introdus mai multe cerințe „pentru a ne asigura că se va renunța gradual la centralele pe gaz”.

Integral pe Hotnews



Comentarii

Lumineaza Doamne poporul tau Ba daca un roman prost ,needucat ,sarac vai de mama lui,si betivan,sta in frig ca nu a platit caldura niciodata,si pe intunerec din acelasi motiv,se bucura de raul celor cu centrale si spera ca Gata,toti vor ajunge ca el,nu inseamna ca se va intampla asa.Sistemul centraloizat a disparut ca era ineficient,prost administrat si mai prost intretinut.Centralele de cartier erau de fapt crasme,si gratare cuiburi de curvasarie ,unde lucrau niste betivani,parasiti de sotii care stateau in centrala ca acolo locuiau ma.Dar in europa mai sunt si oameni care gandesc nu doar se pisa si bashesc ba trogloditilor.Am centrala printre primii,am si bani sa platesc si cat vor fi gaze voi merge pe gaze .Ca sunt bune.Cand nor mai fi ma mut pe sfantu soare .Labarilor.

18 octombrie 2021 8:44

Bine, dar atunci ne aflam în situatie de legitima aparare, nu?! Daca EURO-pushlamalele pun la care "decarbonizarea" noastra, atunci si noi putem începe demersurile în vederea decarbonizarii lor, nu?! În fond, "neutralizarea climaterica" a structurilor comunistoide de derbedei planificatori e o datorie cetateneasca, nu-i asa?! Cu respect, Paulus

16 octombrie 2021 8:08

Hot-Poolla-Fake-News: Va mai informăm că în urma interviului acordat de entitatea "Paula Pinho", cursul la BVB al organelor Domniei Sale au înregistrat un salt semnificativ, semn că jucatorii mizeaza de pe acum pe eviscerarea EURO-potăii în cauză si pe interesul crescut al investitorilor în a-si asigura un portofoliu încă înaine de producerea evenimentului. Cu respect, "redactia"-poollii

15 octombrie 2021 22:03

Hot-Poolla-Fake-News: Va recomandam sa cititi si articolul "CE pregătește o taxă pentru (contra, n.red.) oamenii care au centrale de apartament" (adica contra Dvs., n.red.) si sa ne spuneti si noua ce viitor îi haraziti EURO-pocitaniei Paula Pinho.

15 octombrie 2021 21:59

Hot-Poolla-Fake-News: Deci practic, Uniunea (anti-)Europeana admite ca are proiectii onirice cu privire la "renunțarea graduala la centralele pe gaz”, dar EURO-pizdirika Paula Pinho, șefa "Directoratului pentru energie al UE" (despre existenta carui "directorat" nu stie înca nimeni, fiind TOP-SECRET, n.red.) zice ca "este o întrebare dificilă" (care îi provoaca în mod evident pusee de contractii vaginale si tremolo cerebral, n.red.) - "Dificila" pentru cine si dece? Cu respect, "redactia"-poollii

15 octombrie 2021 21:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.