Încă 365 de morți s-au înregistrat vineri, între care și o fetiță de 13 ani fără boli. În ultimele patru zile numărăm în total 1501 morți de Covid, mai mulți decât la Revoluția din 89, când au căzut sub gloanțe 1104 de oameni, dintre care 221 civili și 663 militari. Dar, în continuare, lor NU le pasă.

Rata de infectare în București și Ilfov crește vertiginos de la o zi la alta, în câteva zile sărim de 20 la mie. Medicii, specialiștii de la Direcția de Sănătate Publică Ilfov și de la Institutul Național de Sănătate Publică cer disperați măsuri urgente, între care și carantinare.

Răspunsul guvernului muribund la criza sanitară gravissimă este zero. Nu facem nimic. Nu ne pasă.

Liderul PNL, Florin Cîțu, ministrul educației și salvatorul de vieți Raed Arafat i-au trimis la plimbare cu nonșalanță pe toți experții îngrijorați de ratele uriașe de infectare. Până mai ieri se închinau la specialiști, invocați la fiecare nouă restricție impusă de Guvern. Dintr-o dată, expertiza lor nu mai contează. Știu mai bine urechiștii.

Integral pe G4media.roComentarii

Ludwig Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor din piele, care atacă neîncetat ficatul! Convingeți-vă copii să nu se tatueze.

19 octombrie 2021 7:55

Participa la Marea Tombola a Vaccinarii si câstiga unul (sau altul) dintre ce 281 de dromaderi scosi la pensie de "Caravana vaccinarii"!

17 octombrie 2021 23:16

Cel mai bun Antidot asupra morții de COVID este VACCINUL Experimentele facute (de germani) pe evrei demonstreaza ca vaccinul e cel mai futator mijloc de a face ce vrea poolla ta! Asa ca te sfatuiesc sa-ti tragi (pentru început) 5 rapeluri în carotida, urmate de 9 doze de schock (si groaza, n.m.) în ombilic si te scoti!

17 octombrie 2021 23:07

Pute a cacat, ergo sobolanu' Xi Jinping-pong e prin zona: 8:24

17 octombrie 2021 8:27

習近平 / 习近平: Va îndemn sa urmariti live MEGA-SCANDALUL din EURO-bantustanul (din Republica Bananiera Somalo-Nigeriana, n.m.) Austria cu privire la metodele MAFIOTE de care se învredniceste "presa libera" în UE. Cu respect, D.I.S.

17 octombrie 2021 8:24

Pute a cacat, deci e psd-istul Paulus prin zona: 23:30 - 23:33

17 octombrie 2021 7:13

Cel mai bun Antidot asupra morții de COVID este EURO-POOLA Nucleu' Dur franco-german îti ejaculeaza instantaneu anticorpi monoclonali pe esofag, daca o sugi cf. Normelor CE în vigoare la data efectuarii felatiei!

16 octombrie 2021 23:33

Diana Icanovich Shoshoaka Va îndemn sa urmariti live MEGA-SCANDALUL din EURO-bantustanul (din Republica Bananiera Somalo-Nigeriana, n.m.) Austria cu privire la metodele MAFIOTE de care se învredniceste "presa libera" în UE. Cu respect, D.I.S.

16 octombrie 2021 23:30

Diana Icanovich Shoshoaka Mama mea e forte mare in masonerie. Am devenit populara la Sf Paraschiva in 2020, cand PNL a fost prea las ca sa tina la res[ectarea legii.

16 octombrie 2021 22:50

Cel mai bun Antidot asupra morții de COVID este VACCINUL.... Au experimentat popoare ca cel Portughez, Norvegian, Italian, Suedez, Israelian și altele cu proporții de peste 70% la vaccinare și a dat rezultate ....popoarele respective (și altele....) au renunțat la orice restricții...și nu mai mor mulți ca proștii de români !.... ”Balena” asta de Șoșoacă ar trebui arestată pentru Instigare la Zădărnicirea Bolilor (că are pe conștiință decesul a mii de români morți infectați de COVID și cu unii dintre ei creduli uitându-se în gura ei....)

16 octombrie 2021 18:11

je Cresterea economica a lu' Catu : frig, foame, saracie, boala, moarte. Ciolos a crescut in stima romanilor, deoarece a renuntat sa "guverneze" langa un dement si descreierat de PNList-drogat, mincinos si iresponsabil "suna bine" ?

16 octombrie 2021 17:19

ciclop dar - presedinte part time , de luni pana vineri in rest isi face "somnul de frumusete " la Sibiu , primul; schior al tarii, primul navetist , cel mai "tinichelat " om al tarii si primul,golfer-cetateanul k.w.iohannis cati infectai si cati morti isi asuma dupa ce a participat la "parastasul "pnl , 5000 de oameni, el , cel mai tare din parcare - singurul fara masca , apoi tot fara masca ,ca voda prin loboda pe starzile Sibiului si in ultimele zile , bot in bot cu alti demnitari straini, toti fara masca si unul dintre ei "covidat " PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE si ati vazut cum se comporta capul incat prin targ lumea a inceput sa ii spuna este :"un fel de sosoaca pezidentiala anti masca "

16 octombrie 2021 15:33

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu ABCD, te-as fute-n cur.

16 octombrie 2021 12:08

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

16 octombrie 2021 7:22

Dan Tăpălagă Daca DIICOT-ul ar reusi cumva sa puna laba pe EURO-jigodiile din "presa libera", care nu ne-au informat mai bine de un an despre tratamentul cu SERURI cu anticorpi monoclinali (practicat în mod curant în UE, n.m.) si daca oferta de IVERMECTINA a lui Becalli ar fi luata în seama, atunci n-ar mai muri oamenii ca la Revolutie,

15 octombrie 2021 22:37

Dan Tăpălagă Si de la Revolutie încoace, au mai murit înca vreo 6.000.000 de români - unde naiba ajungem, daca o tinem tot asa?!

15 octombrie 2021 22:28

Deja se simte o crestere a IQ-ului national, au murit multi imbecili negationisti .

15 octombrie 2021 20:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.