Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF din perioada guvernării Boc, a fost eliberat condiționat din penitenciar, vineri, după 2 ani și trei luni în spatele gratiilor. Tribunalul Ilfov a admis contestația acestuia împotriva sentinței Judecătoriei Sectorului 4 din 26 august și a dispus eliberarea condiționată, potrivit Realitatea Plus.

În iulie 2019, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv pe Blejnar la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Iniţial, fostul șef ANAF fusese condamnat la 6 ani închisoare de Tribunalul Bucureşti în octombrie 2018, însă Curtea de Apel Bucureşti i-a redus pedeapsa la 5 ani închisoare.

Pe de altă parte, Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia instanţei de fond privind confiscarea sumei de peste 12,5 milioane de lei de la Blejnar şi menţinerea sechestrului pe averea acestuia până la achitarea datoriei.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Csibi Barba, hun de hun și secui de secui He, he, he! Ia uitați-vă voi la nenea ăsta, el, deși parcă vine de la aeroport de undeva, el tot de la ocnă vine, liberat și cu găoaza spartă și cu un sfert din greutate rămasă de la greutatea pe care a avut-o când s-a dus la ocnă. Eu, care sunt secui darnic, i-aș mai fi făcut cadou vreo 20 de ani de ocnă cu executare la muncă silnică, nu de alta, dar merita. Voi, secuii mei, ce ziceți? He, he, he! Nenea ăsta m-a făcut să-mi dau demisia din serviciul pe care-l aveam când m-a detașat la Abrud printre moții lui Avram Iancu, a cărui păpușă de cârpe am spânzuirat-o cândva, într-una dintre faptele mele secuiești de vitejie, așa că atunci am ajuns șomer, dar chestia e că n-am ajuns la ocnă ca acest nene luzăr. Ce ziceți voi, secuii mei? Am dreptate? Păi, am! Cu respect, al dvs. Csibi

17 octombrie 2021 0:35

Lulu Acum se poate bucura de ce a furat !!!

16 octombrie 2021 10:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.