Dacian Cioloș va merge luni în Parlament să prezinte programul de guvernare USR și lista de miniștri pentru care va cere votul de învestitură, anunță USR vineri, într-un comunicat. Negocierile cu PNL și UDMR au eșuat înainte de a începe, după ce liderii celor două formațiuni, Florin Cîțu și Kelemen Hunor au declarat că nu vor susține un guvern condus de Dacian Cioloș.

Biroul Național al USR s-a întrunit, vineri, la solicitarea premierului desemnat Dacian Cioloș și a stabilit calendarul pentru zilele următoare, potrivit comunicatului.

Sâmbătă va fi finalizat programul de guvernare, iar duminică se vor întruni Biroul Național și Comitetul Politic pentru aprobarea programului și a listei de miniștri. Luni va avea loc depunerea programului de guvernare și a listei de miniștri în Parlament, se mai precizează în comunicat.

Integral pe Digi24Comentarii

UNFORGIVEN Si asa nu avea nicio sansa sa treaca acest guvern, dar sa vii la sanatate tot cu Ioana Mihaila mi se pare o greseală premeditată. PS: Autorespingere, un fel de depunrre a mandatului și pierderea de timp.pretios!

18 octombrie 2021 10:46

Este anormal s-o iau doar în cur. O iau și în gură cu moț de căcat. Exact așa cum în fute-n cur Dan Vîlceanu pe Florin Vasilie Cîtu. cu finalizare orală.

17 octombrie 2021 18:16

@Găozar cîțist detecat 15:16 Abia aștept să-i văd în Fața Națiunii în Parlament pe scaunele ”mult visate” de viitor miniștrii ce fețe de ”copiii bonlavi” vor face când vor aduna maxim 100 de voturi de susținere....Și-un Guvern este valid doar dacă cumulează 234 de voturi....USR-iștii sunt doar niște blegomani ce se visează Mari Politicieni dar sunt doar niște Habar-niști proști și îngânfați...Curve Politice,....fără realizări, fără perspectivă....doar Gargaragii și Lătrăi.....

17 octombrie 2021 16:04

Găozar cîțist detecat 12:43 Bai gaozare, USR n-a avut o problema cu PNL ci doar cu pshihopatul Câțu. Deja mai fusesera umilitiți, când a fost demis Vlad Voiculescu. Au anuntat ca daca se repera, ies de la guvernare. Si, uit ca s-a repetat. Ce voiai, sa stea capra si a 2-a oara, asa cum a stat PNL-ul istoric in fata găștii Cîțu Vîceanu?

17 octombrie 2021 15:16

Este anormal să ieși din patul PNL-ist că o noapte n-ai fost satisfăcută și imediat să te bagi în patul AUR-it și să te rogi și de PSD-ist să ”ți-o tragă” ca apoi iar să revii în patul PNL-ist ”că acolo-i mierea, căpșunile și frișca” și-i de lins...Ca o CURVĂ....Curvele se bat cu pietre în Piața Publică în unele țări....Francezii le-au ras pe cap și dezbrăcat că s-au culcat cu nemții după războiul al II-lea mondial. Așa se procedează și cu Curvele Politice.....Nu le mai dai guvernarea pe mână....că iar la prima ocazie se curvărisesc !... Mie nu-mi place să fiu prostit de niște ”neterminați” USR-iști habar-niști, cum li se zice ”Miniștrii în pantaloni scurți” su ”Pitici de Grădină” ce ascultă de instrucțiuni venite din afara țării și mai și dau pe gușă la porți străine !....Adică este normal ca Dacian Cioloș să fi fost Președinte la ”Renew Europe” al 3-lea Grup Europarlamentar cu 92 de europarlamentari din 21 de țări unde Franța are 22 de europarlamentari iar România doar 8 USR-PLUS-iști și Președinte să fie numit de Emmanuel Macron un român, Dacian Cioloș....Păi cât o fi ”măcănit” ăsta la urechea francezului și la Serviciile lor de Spionaj despre România și resursele ei ?....

17 octombrie 2021 12:43

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu pensionar, te-am futut in cur, te fut in cur si te voi mai fute-n cur atat timp cat Florin Vasile Citu e priemier. Fie el si interimar. Asa-i ca te usutura de la pula mea groasă? Iarna asta veti muri jumatate din cei de peste 70 de ani. De frig, de foame, de Covid-19, de cancer, etc, futu-va-n gura de bosorogi neolositori!

17 octombrie 2021 11:23

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu pnesionar, te-am futut in cur, te fut in cur si te voi mai fute-n cur atat timp cat Florin Vasile Citu e priemier. Fie el si interimar. Asa-i ca te usutura de la pula mea groasă? Iarna asta veti muri jumatate din cei de peste 70 de ani. De frig, de foame, de Covid-19, de cancer, etc, futu-va-n gura de bosorogi neolositori!

17 octombrie 2021 11:20

pensionar Degeaba te chinui sa faci un guvern caci tradatorii romanilor , pnl-ul cu Catu, Johanis au alte interese, sa dea satisfactie gastii de nemernici si sa-si umple buzunarele. Astia n-au nici o treaba cu romanii si cu Romania, la fel ca si pe-se-deul si udemereul. Boarfele astea au distrus Romania , au vandut si o vand continu.

17 octombrie 2021 7:38

Pute a cacat, deci e psd-istul Paulus prin zona: 23:34 - 23:38

17 octombrie 2021 7:10

Digi24: Uitati-va cum tine avortonul din imagine mâna dreapta, încercati si Dvs. sa-i imitati gestul si spuneti-ne si noua daca ati reusit.

16 octombrie 2021 23:38

Xi Jinping-pong Sug pula lu' alde Negoita & #Rezist!

16 octombrie 2021 23:36

BBB Beliți Bulla Betăr!

16 octombrie 2021 23:36

je sug EURO-poolla & #REZIST!

16 octombrie 2021 23:34

Robert Negoita, cel sodomizat de Victor Ponta Ciolos are mici urme de varsat. Nu are bube. Cei cu varsat au pula foarte mare. V-o spun din proprie experienta.

16 octombrie 2021 22:48

MISA pis pis Sa ma treci si pe mine la finante bubosule. mancamiai pula.

16 octombrie 2021 22:30

USR-ul ăsta nu-i Partid !... Există un singur partid în România, e PSD, ăsta e partid, e partid dă partid, e cel mai cel și cel mai cea și cel mai hăis partid din România, care are mari realizări. Mari realizări? Păi, cum se poate numi ruinarea României de către PSD prin înglodarea țării în alte datorii externe de cele 85 de miliarde euro din 1990 până azi în toate guvernările PSD? Mare realizare ditamai! Care realizare ditamai reprezintă 80% din totalul datoriei externe a României care e 121 miliarde euro. Nu e cea mai mare realizare? Păi, dacă nu e cea mai mare realizare, vă fut în gură cu PSD-ul vostru cu tot, care căcare partid NU e-n pantaloni scurți, e înțolit numai în zeghea de ocnaș, exemple sunt destule, începând cu Adrian Năstase, continuând cu Liviu Nicolae Dragnea, Adrian Severin și mai nou, Viorel Hrebenciuc, ocnaș în termen care servește patria. Costumul de zeghe de ocnaș e la două rânduri, e select, e șic, e trend, e energent și sustenabil, e implementat și implementabil, e compliant, e ce vreți voi să fie, e zeghe de ocnaș autentică, confecționată de Giorgio Armani, dar, tot zeghe de ocnaș e la urma urmei, păi, ce pula calului vreți voi să fie? Chestia e cu schepsis, că nu e pantaloni scurți ca la USR. Votați PSD! Cu Kuru! Cu Pula! Cu ce vreți voi și cu ce aveți voi, că e bune ș-alea, vot să fie, ce pula calului! Votați-l pă Marcel Ciolacu, că tot nebărbierit e la tenul curului lui! Votați PSD! Cu Kuru!

16 octombrie 2021 21:44

USR-ul ăsta nu-i Partid !... Ăsta-i o adunătură de impotenți politici buni doar de ”chibițat și spart semințe pe marginea stadionului” ...Gargară și circ cât cuprinde la ei !....Minciuni sfruntate ( Ca cea cu ”Fără penali în funcții publice !”....dar cu Dan Barna și nevastă-sa în cercetări la DNA de furtișaguri din Fonduri Europene și ”O Românie fără hoție !”...Sloganuri de prostit poporul doar !...Când și ei să fie la Guvernare și să și facă ceva pentru țară n-au ”produs” decât să burdușească ministerele și Consiliile de Administrație ale Societăților de Stat cu neamuri, prietenari și din gașca lor USR-PLUS-istă....Nici o realizare remarcabilă la nici un Minister condus de ei în 8 luni de guvernare alături de PNL când au avut Ministerele Economice sub ”cizma lor” USR-PLUS-istă....S-au supărat și ”și-au luat jucărelele și-au plecat plângând la mămițica”...Dacă au făcut-o o dată fiți siguri c-o vor face-o și următoarea dată !....Nu poți avea încredere la guvernare cu neterminații ăștia !...Că de aceea unii le ziceau ”Miniștrii în pantaloni scurți” sau ”Pitici de Grădină”.....Prost să fii să mai ai așteptări la d”alde ăștia !....

16 octombrie 2021 17:55

je Cresterea economica a lu' Catu : frig, foame, saracie, boala, moarte. Ciolos a crescut in stima romanilor, deoarece a renuntat sa "guverneze" langa un dement si descreierat de PNList-drogat, mincinos si iresponsabil "suna bine" ?

16 octombrie 2021 17:20

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! Merge si un postac citist.

16 octombrie 2021 13:06

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Idiot, nu esti primul idiot pe care l-am futut in cur.

16 octombrie 2021 12:07

Idiot Cum mama dracului a ajuns acest nemernic căruia viața i-a schilodit fața după urâțenia sufletului, să ne conducă? Nimeni nu-și amintește că mai cum căteva săptămâni acestu dușman al nostru, al tuturor a cerut SANCȚIONAREA Romănieie pentu că nu respectă "drepturile" anormaliliorde homosexuali?

16 octombrie 2021 12:01

Pute a cacat, deci e psd-istul Paulus, aurolac pocit, prin zona: 22:24-26

16 octombrie 2021 2:44

Digi24, B.P. (adica Belim Poolla Betăr, n.red.): Uitati-va cum tine avortonul din imagine mâna dreapta, încercati si Dvs. sa-i imitati gestul si spuneti-ne si noua daca ati reusit.

15 octombrie 2021 22:26

Digi24, B.P. (adica Belim Poolla Betăr, n.red.): Va rog sa-l contemplati pe avortonul-pitic din poza si sa ne spuneti si noua daca va puteti identifica cu EURO-pocitania din poza. Cu respect, Redactia

15 octombrie 2021 22:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.