În România sunt persoane care vin și spun în dezbateri televizate inclusiv că pandemia nu există, dar asta se întâmplă pentru că li se pun la dispoziție platforme ce îi ajută să răspândească astfel de informații false, pe care unii oameni, mai simpli, le cred, a declarat, duminică seara, la Digi24, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

„Sunt oameni care răspândesc știri false în timpul unor dezbateri de la unele televiziuni, care invită astfel de persoane, iar aceste persoane vin cu teorii împotriva vaccinării, se pronunță împotriva oricărei măsuri luate de autorități pentru a limita răspândirea bolii, ba unii chiar au ajuns să nege existența pandemiei, deși este recunoscută de o lume întreagă”, a spus Raed Arafat.

Explicând afirmația făcută zilele trecute, când a spus că ar trebui să li se taie microfonul unor astfel de persoane, șeful DSU a arătat că în acest caz deja nu mai este vorba despre dreptul la liberă exprimare, ci s-a ajuns la libertatea de a dezinforma și de a manipula.

Integral pe Digi24Comentarii

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

19 octombrie 2021 7:34

Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani, bolșevic distrus de sodomie 4:27. Ai uitat cand liderul PSD, albanezul Victor Sodomit Ponta il propunea pe Arafat candicadul PSD la presedentie? Parca iti placeau arabii, ca au pula groasa. Mai ales palestinienii, care-s opusi Sionismului...

19 octombrie 2021 7:26

Pe lung și în dungi „Păcăleala” vine de la sfertodoctul Arahat, care și-a luat examenele la Medicină în Românica pe blugi, cafea, kentane, spirtane și ce s-a mai găsit. Și-a găsit și el un rost pe aici pe chestii organizatorice în medicina de prim-ajutor. Bune și astea, dar individul habar nu are cum să abordeze boala Covid, nu-i știe fazele, mecanismele, medicația. El le are cu mașinile de pompieri, cu izoletele, cu hei-rupul, cu vorbirea despre „teorii științifice” despre care nu știe cu ce se mănâncă. Și așa în țara proștilor, sfertodoctul a ajuns împărat și comandant! A bătut vântul dinspre Pfizer, care-și vinde marfa și idiotul crede că, gata, a ajuns la miezul științei medicale. Așteaptă acum și Nobelul, sau măcar o medalie comemorativă pentru morții plecați la domnul pentru că nu are el habar de tratamentele de prevenție. A „înțeles” ce-i aia o mască de pânză, care aduce și bănuți, vorba lui Moțoc, „mici, dar mulți” și cu asta, gata, le-a luat piuitul medicilor care mai și gândesc, care mai au și etică medicală, care nu au uitat jurâmântul lui Hipocrate, în primul rând de a nu face rău! El a adoptat cu entuziasm pe cel al lui Soros, în primul rînd de a face bani. Ecce aRAHATUL!

19 octombrie 2021 4:27

Pe scurt O mare parte din vina in aceasta "pacaleala" o are mas media, in speta Tv-urile,care in goana dupa reting si senzational au promovat afirmatiile unor peronaje dubioase , avide de publicitate personala sau antrenate in batalii politice.

19 octombrie 2021 0:00

Cititor Domnule cititor, înțeleg că pe matale te-a făcut mama natură superdotat, dar asta nu înseamnă că ești și cu lecturile la zi. Matale ai și matale o opinie, dar nu e decât una din foarte multe. Unele din alea foarte multe sunt și foarte bine documentate. Dacă nu le accepți decât pe alea care o confirmă pe a lu ,se cheamă că ai disonanță cognitivă, o disfuncție psihiatrică gravă/

18 octombrie 2021 21:19

Cititor D-le Arafat, va inteleg expresia fina de " oameni pacaliti ".In realitate nu sunt pacaliti ci sunt redusi intelectual pt. ca asa i-a facut mama natura. Ce poti pretinde unei turme needucate?

18 octombrie 2021 18:50

Fute repede un sobolan negationist! Poarta masca! Nu-i de joaca. Daca ajungi la spital, vei muri pe hol pana prinzi un pat.

18 octombrie 2021 15:10

Scurt ! CNA-ul ar trebui desfintat !

18 octombrie 2021 14:44

Fute repede un sobolan negationist! Poarta masca!

18 octombrie 2021 9:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.