„Ambulanțele filmate în fața spitalelor COVID sunt, de fapt, goale”, susțin sute de profiluri de Facebook, în ultimele zile, la comentariile postate pe zeci de site-uri. Mesajul beneficiază de o sincronizare impecabilă, el a apărut foarte repede în multe locuri.

Ambulanțele sunt o butaforie. Morții nu există. Numeroși oameni vehiculează simultan această noutate spectaculoasă, o teorie atractivă și o formulează, în scris, în cuvinte similare.

„Se dau bani familiilor pentru ca să declare morții COVID” Printre primele mituri conspiraționiste s-a numărat zvonul că „Autoritățile dau bani familiilor pentru ca decedații de alte boli să fie înregistrați drept morți COVID”. Fiind una dintre primele „știri”, ea a circulat inițial în subteran. Ipoteza era că statul încerca să propage frica prin supraevaluarea morților.

Integral pe LibertateaComentarii

Ludwig Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor din piele, care atacă neîncetat ficatul! Convingeți-vă copii să nu se tatueze.

19 octombrie 2021 7:49

Luis Lazarus Finis, te fut in cur. Sunt nevaccinat.

19 octombrie 2021 7:20

Finis Alo, astia care injurati si comentati pe langa continutul articolului, va intreb: ati citit macar tot articolul si argumentele expuse.?

19 octombrie 2021 0:39

Noi, doi, noi "construim mesajele care (...)"! FOTO: Doi oameni au căzut din picioare, unul după altul, lângă parcul din Târgu Neamț De către Iordache Cristina - 12 octombrie 2021 reclama autocenter "În această după-amiază, 12 octombrie, trecători au sunat la 112 ca să ceară ajutor pentru doi oameni care au căzut din picioare, lângă parcul din Târgu Neamț. Cei care s-au oprit să urmărească ce se întâmplă comentau cum întâmplarea a făcut ca celor doi bărbați să li se facă rău aproape în același timp și în aceeași zonă".

18 octombrie 2021 21:18

EU, EU stiu "Cine construiește mesajele care au îngenuncheat România"! Ei bine, faptasul (r.) este ... General Colin L. Powell, former U.S. Secretary of State and Chairman of the Joint Chiefs of Staff (care tocmai si-a dat duhu' "vaccinat", "imunizat", "protejat" & garantat 1.000% fiind, n.m.)! Iata, asadar, pe scurt (cam) "cine construiește mesajele care"... Cu respect, Paulus

18 octombrie 2021 21:09

@Ecce... Căcat cu moț împuțit ești tu, boule! Au fost morți mai mulți și raportați mai puțin pencă Ghiolbanul avea alegeri și voia neapărat „gubiernul mieu”. Lăbărarii și juniorii USRIști erau pe val, gunoiul citrocean tuna și fulgera la adresa PSD și, din cauza pandemiei, alegerile puteau fi împinse cine știe pe când. Cel mai simplu a fost să mintă/manipuleze statisticile cu Copvidul...Că ecce în sus, că ecce în jos, tot minciună/manipulare se cheamă. Numai căcatul din capul tău nu înțelege.

18 octombrie 2021 18:59

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Azi an futut în cur un dac liber negaționist. Puțea...

18 octombrie 2021 17:58

Lăsată nepedepsită după fapta de acum câteva săptămâni, când a adus un desant de antivacciniști într-o comună din județul Iași, agresându-i verbal pe medici și pe locuitorii care doreau să se imunizeze, Șoșoacă capătă tot mai mult tupeu. Luni dimineața s-a năpustit în curtea spitalului de pneumoftiziologie din București, unde i-a acuzat pe medici că ar fi criminali, că iau șpăgi ca să trateze pacienții de Covid, că ar avea tratamente pe care refuză să le dea ca să moară oamenii. Totul a fost transformat într-un spectacol dezgustător, dar urmărit în direct pe Facebook de zeci de mii de oameni.

18 octombrie 2021 17:31

Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani, belșevic distrus de sodomie 16:45. Mai cacatule, s-a adeverit că, de fapt, au fost mai multi morti, nu mai puțini, imbecilul drakului!

18 octombrie 2021 16:51

A nu se uita nici „joaca” (MANIPULAREA) cu numărul morților de anul trecut!!! Au ajuns să le bată soarele verii în cap și nu mai pridideau cu agățarea morților „uitați” în noile statistici, din ce în ce mai sărăcuțe! Iar cel ce minte un dat, minte de „n” ori. Iar acum eccem în plină campanie de murit. Mai încolo, vedem noi cum o scoatem la culoare... Și se miră de mama focului că românii ecce proști și nu uită! Nu uită și le tot cântă: „Cacao-Cacao”!

18 octombrie 2021 16:49

Lui Cătălin zi-i Tolontan și trage apa! Se dovedește acelaș avorton get-beget al serviciilor de ecarisaj...

18 octombrie 2021 16:36

Dan Broscoiul asta de tolontan se da mare ziarist, el emite judecăți de valoare, își dă cu presupusul, face propuneri, cataloghează și da verdicte. Băi tolontane, rolul ziaristului este sa prezinte știrea brută și cititorul să o disece și să scoată din ea și părțile bune și părțile rele. Tu ești formator de opinie plătit? Crezi tu că cineva rămâne influențat de zicerile tale pompoase?

18 octombrie 2021 16:30

Dan Vâlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Căcîț Bine, măh vaxcinistule, dar la derbedeul Mucușor-Plicușor, acasă și la serviciu, o fi fiind căldură? Derbedeul lăbărar de la Palatul Victoria s-o fi fiind lăfăit și el frig de să-i înghețe mintea puțină din lătineasca lui „capitina”, adică strămoșeasca (,) „căpățână”? În dormitorul de 100 de metri pătrați de la Vila Lac 3 al bolovanului umplut cu rumeguș de la Cotroceni o fii fiind doar cu ceva mai cald decât pe vârful Omul? Că prin mințile pustii ale acestor personaje sinistre nu trece nici cu ordinul lunaticului Biden ideea că frigul feroce din case produce gripe și viroze al dracului de asemănătoare cu Coviduțu lu Cîțu-Pârțu. Ia să fi dat eștia ordin să se dea drumul la căldură, să existe în farmacii antiviralele necesare, iar medicii lui Mengele din boleșnițele românești, plătiți împărătește, să fi explicat populației cu ce medicamente banale ar putea bara, la nivelul gâtului, coronavirusul în faza sa de răceală/gripă și să vedeți că morții ar muri de bătrânețe sau de morbitățile lor, nu de Covid. Dar NU! Din motivele politice (hale politrucilor) sau financiare (hale politrucilor cu simțul afacerilor, dar, mai ales al medicilor superretribuiți) personajele de mai sus și-au amintit de îndemnul lui Iisus Hristos: „Lăsați copiii să vină la mine!”, și au mormăit în barbă către complicii lor de rang inferior: „Lăsați românii să ajungă la ATI, că acolo avem ac de cojocul lor. Le scoatem pe nas bălăcăreala în mare de astăvară și vom avea mai puține penzii și alocății de plătit! În plus, vom fi tot mai bine văzuți de stăpânii noștri ded afară”. O bună afacere deci și o bună propagandă...

18 octombrie 2021 16:28

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

18 octombrie 2021 15:49

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu ciclop, te-as fute-n cur, dar esti prea sarac. Domnul Johannis a uitat sa-si puna inapoi masca dupa ce a avut discursul favorabil d-lui Florin Vasile Citu la congresul luminilor PNL din 25 septembrie. Pret de cateva secunde n-a avut masca. Daca ai fi stat langa el, sigur cauta sa-si puna MCG--ul, masca contra gazelor, a celor imputiti ca tine.

18 octombrie 2021 15:09

ciclop la negationisti adaugati-l si pe cetateanul k.w.iohannis care prin comporatmentul sau a devenit o adevarata " sosoaca prezidentiala anti masca " ; ieri , in Piata Rahova , mos Gheorghe al lui Tipirig , prine d epolitisti fara masca , spunea inj gura mare ;''ce ma, imi spui tu mie sa port masca, pai nu l-ai vazut pe alde iohannis fara masca intre 5000 de oameni pa parastasul pnl-ului , mai alaltaieri umbla prin Sibiu ca voda prin loboda , cu muierea de mana , fara masca si "p-orma " intro tara straina bot in bot cu 3-4 insi , toti fara masca, pe el de ce nu l-ati amendat , ce eu sunt mai prost ,el nu e tot om, ca una zice si alta fumeaza , cum sa am incredere in ce zice el, amendati-l pe el , ca mai e si "saf peste noi"si mai vorbim ""amendati-l pe el daca aveti "coraj , hai sa va vad "

18 octombrie 2021 14:47

Fute repede un sobolan negationist! Acum! Poarta masca!

18 octombrie 2021 9:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.