UPDATE: DIICOT a confirmat informaţiile privind dosarul din lumea filmului, dar fără să dea nume. Procurorul de caz este George Militaru, potrivit surselor G4Media.ro. În cazul Adei Solomon ar fi vorba de două facturi considerate false, una de 2000 de lei şi alta de 200 de lei. Contactată de G4media.ro, Ada Solomon a refuzat să comenteze acuzaţiile DIICOT.

COMUNICAT DIICOT:

„Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală efectuează cercetări față de un număr de 100 de persoane fizice și juridice într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani.

Integral pe G4media.roComentarii

mircea ete ba ca procurorii au ajuns sa-i bage in lanturi pa regizori si producatori de filme,da aia cara au dobandit 6 case din acte false si uz da fals i-i decoreste,pa aia care au dat Gojdu i-i premieste,da pa aia care fac investitii de mi;iarde din ciordele,mangleli si cardeli,mukles ca e interesul lu tov Boc,Basescu,Udrea, si ginirili lu tov Lazurca

18 octombrie 2021 18:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.