Generalul american Colin Powell, secretar de stat în primul mandat al fostului preşedinte George W. Bush, a decedat de COVID-19 la vârsta de 84 de ani, a anunţat familia sa luni.

„Am pierdut un soţ, un tată şi un bunic remarcabil şi iubitor, precum şi un mare american”, se arată într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare de familia lui Colin Powell. Fostul secretar de stat „a decedat din cauza unor complicaţii legate de COVID-19. Era complet vaccinat. Vrem să mulţumim echipei medicale de la Walter Reed National Medical Center”, precizează familia Powell.

Colin Powell, secretar de stat între 2001 şi 2005, a rămas în paginile istoriei mai ales pentru capsula de antrax prezentată pe 5 februarie 2003 în Consiliul de Securitate al ONU ca aşa-zisă dovadă a armelor de distrugere în masă dezvoltate de regimul dictatorului irakian Saddam Hussein. La o lună de la intervenţia sa la ONU, armata SUA a invadat Irakul şi l-a înlăturat de la putere pe Hussein.

Integral pe AdevărulComentarii

Mda! Generalul american de 4 stele și fost secretar de stat al apărării în SUA, a murit la 84 de ani, ca urmare a complicațiilor cauzate de covid, deși fusese vaccinat anterior. Flăcăul de la fițuica aia de ziar, a preluat știrea de pe Yahoo News SUA, dar a prezentat numai jumătate de știre. Collin Powell suferea de ani buni de cancer în sânge, cancer care-i afecta globulele albe din sânge, afectându-i sistemul imunitar. El era de ani buni în tratament cu boala respectivă, iar acum a fost infectat din nou cu covid, iar complicațiile bolii i-au curmat viața, deși fusese vaccinat anterior și imunizat. Știrea integrală de pe Yahoo News nu menționează însă data vaccinărilor defunctului, deși se poate presupune că trecuse ceva timp de la vaccinări. Asta e realitatea! Tot în articolul original de pe Yahoo News se mai menționează că cei cu vârste inaintate de peste 80 de ani sunt foarte sensibili și pot fi scurtați de viață mult mai ușor de către covid, chiar și vaccinați fiind. Văd că Loază ăla de Paulus delirează imbecilizant aiurea p-aci și pune botul la știri incomplete scrise de ageamiii din presă.

19 octombrie 2021 4:00

Deci individul cu "capsula de antrax", "imunizat" & "protejat" mRNA 100.000% a fost ori cretin congenital, ori criminal în masa - ce masuri (de izolare / carantinare) au fost ca atare luate în vederea protejarii comunitatii de actiunile (si de nazaririle) D-Sale? Cu respect, Paulus

18 octombrie 2021 23:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.