Patriarhia Română a anunţat luni că Sfântul Dimitrie cel Nou va fi sărbătorit între 21 şi 28 octombrie cu respectarea măsurilor de protecţie igienico-sanitare şi că sfintele moaştele vor fi aşezate, spre închinare, în pridvorul Catedralei Patriarhale începând de joi.

Sărbătoarea Ocrotitorului Bucureştilor, organizată de Arhiepiscopia Bucureştilor în colaborare cu Patriarhia Română, se va desfăşura şi anul acesta în condiţii impuse de restricţiile sanitare cauzate de noul val al pandemiei de Covid-19 din România.

„Participarea la sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor (prăznuit în ziua de 27 octombrie), se va desfăşura cu respectarea atentă a măsurilor sporite de precauţie, ordine şi protecţie igienico-sanitară impuse de actualele condiţii pandemice din municipiul Bucureşti”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Integral pe AdevărulComentarii

Lulu Romanii mai sunt crestini? Cuvantul "crestin" vine de la Cristos, Dar noi L-am dat la o parte si ne inchinam la Paraschieva, la Dimitrie si alti "sfinti" !!!

20 octombrie 2021 11:51

Ludwig Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor din piele, care atacă neîncetat ficatul!

19 octombrie 2021 7:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.