Florin Cîțu a făcut primele declarații înainte de audierea celor propuși de Dacian Cioloș să ocupe funcțiile de miniștri.

„Le-am cerut colegilor decență și profesionalism în timpul audierilor. Ne vom abține la voturile pentru candidatura miniștrilor din acest guvern. I-am rugat pe colegii mei să vină cu argumente clare!”, a anunțat, marți dimineață, Florin Cîțu.

„Ca o noutate așa, am aflat, surpriză, de la domnul Ciucă, că, în programul de Apărare al Guvernului Cioloș, Apărarea nu mai primește 2 la sută din buget, deci o primă încălcare a relației noastre NATO și a promisiunii pe care o avem pentru a păstra acest procent în Guvern. E mai mic decât 2 la sută”, a spus Florin Cîțu, președintele PNL.

Acesta a evitat să răspundă întrebărilor cu privire la șansele de reușită ale guvernului propus de Cioloș.


Comentarii

UNFORGIVEN Este un caz clinic neuro psihic alterat iremediabil de un consum indelungat. Du.te drk din capul nostru bah drogatule și fumeaza.ti jointul in alta parte. Sper ca și presedintele Johannis s.a convins in sfărsit de pericolul pe care il reprezintă acest personaj și răul pe care il produce românilor. PS: Lasă.ne și du-te.n iarba ta, bah super caricatură !

19 octombrie 2021 16:01

Elvis Cine vorbește de profesionalism, câtu, de râsul lumii.Asta care a distrus Romania cum nici cel de al doilea război mondial nu a făcut-o.Asta trebuie dus la un control de specialitate , împreună cu cei care l-au susținut să ajungă președintele partidului liberal și premier.Insul nu are toate țiglele pe casă.

19 octombrie 2021 12:26

je "prezintă tulburare de personalitate de tip antisocial, păstrând capacitatea psihică de apreciere critică a conţinutului şi consecinţelor faptelor sale”.

19 octombrie 2021 10:38

x Bai, Catule toxi, Romania se inarmeaza cu fiare vechi, aruncate de americani din al II-lea Razboi Mondial, cu cine are treaba amarata asta de Tara, sa faca razboi ?! Poate sa te calce tancurile, chiar pe tine, Catule...

19 octombrie 2021 10:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.