Încă un îndemn la vaccinare lansează medicul Gabriel Diaconu. Pentru a-i convinge pe oameni, psihiatrul a explicat pe pagina sa de socializare cum stau lucrurile cu miocardita şi vaccinul anti-COVID şi ce riscuri există să dezvolţi această afecţiune gravă a inimii.

Medicul a postat un mesaj pe pagina sa de socializare în care explică amănunţit şi cu argumente ştiinţifice de ce nu trebuie să se teamă oamenii că vor dezvolta miocardită dacă se imunizează:
„Bezna. Miocardita şi vaccinul COVID-19
Crez: În faţa minciunilor şi a dezinformării nu vom capitula niciodată. Pentru fiecare argument otrăvit, vom aduce trei argumente bune înapoi. Vom alina fricile oamenilor, oricât de mult ar dura. Şi nu-i vom lăsa pradă terorii.
Scriu, astăzi, de un vârf de lance în propaganda anti-vaccinală: COVID-19, vaccinurile anti-COVID, respectiv apariţia miocarditei la unii pacienţi. E o poveste intens amplificată, trambulinată în mediul online.

Spune aşa: ”vaccinul anti-COVID dă miocardită!” ”mor oameni pe capete de inimă după vaccin!” Terenul este fertil, ca şi în cazul trombozelor, şi se datoreşte fricii înnăscute a omului de ”probleme la inimă”.

Integral pe AdevărulComentarii

Dragă Mircea, domnul pisihiatru deaconu are dreptate! Exact așa mi-a esplicat și mie coafeza mea, care o cunoaște și pe Codruța Koveși.

19 octombrie 2021 18:07

mircea Diaconu-i felcermuncitor nu meserias, macelar,este platit la cat omoara

19 octombrie 2021 13:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.