Polițiștii din Neamț au anunțat că au întocmit un dosar penal pentru răspândirea de informații false, în urma articolului publicat de Libertatea, care a remarcat că există un film pe Facebook, în care o femeie spune că „nu e nimeni” în spitalul modular de la Piatra Neamț. În realitate, așa cum a arătat ziarul astăzi, toate cele 26 de paturi erau ocupate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Neam a anunțat că polițiștii s-au sesizat din oficiu, după ce imaginile au apărut în spațiul public. Potrivit acestuia, autoritățile anchetează „săvârșirea infracțiunii de comunicare sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falisficate, cunoscut caracterul fals al acestora”.

În același polițiștii „fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, mai spune purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Integral pe LibertateaComentarii

Ludwig Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor din piele, care atacă neîncetat ficatul. Convingeți-vă copiii să nu se tatueze!

19 octombrie 2021 21:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.