Imaginile cu Ciprian Marica în fața ușii camerei de hotel, acoperit doar de un prosop nu vor fi cu siguranță uitate prea curând, cu atât mai mult de mama copiilor săi. Conștient de acest lucru, fostul fotbalist încearcă să-și răsfețe cât mai mult soția, pe Ioana Marcu, dar și să-i demonstreze că s-a făcut „băiat de casă”. Chiar dacă nu există nicio declarație oficială în care să afirme că au ajuns în fața altarului, se pare că Ioana a devenit oficial doamna Marica.

Se pare că Ioana Marcu ar fi trecut cu vederea peste aventura pe care Marica a avut-o cu Ana Muntean și a acceptat să fie nașa de cununie la nunta lui Ilie Năstase cu Ioana Simion.

După nuntă au apărut imediat zvonurile că Marica a renunțat oficial la burlăcie, iar asta deoarece, conform regulilor ortodoxe, doar cuplurile căsătorite pot fi nași la cununia religioasă. Ciprian Marica și Ioana Marcu nu s-au despărțit după ultima escapadă amoroasă a sportivului, ci au „luptat” pentru relația lor, mai ales că la mijloc se află și doi copii mici care au nevoie de ambii părinți.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.