Președintele Iohannis ne dă de veste că are de gând să se pregătească pentru a începe demararea unei convocări a factorilor de răspundere guvernamentali, ca să se vorbească discuții pentru luarea unor măsuri – mâine. Astă-seară, Robotul Defect ne-a oferit o lacrimogeană despre inimile de români, compusă de scriecii de la Cotroceni și citită de pe prompter. Până mâine mai trece o zi – asta înseamnă încă 500-600 de morți.

E o vorbă românească, mi-ai mâncat zilele. Președintele mănâncă zile. A dat o săptămână partidelor să mediteze înainte de consultări – câți morți înseamnă asta? L-a desemnat pe Cioloș, știind foarte bine că urmează zece zile de pomană – de pomana morților, 5.000.

Incredibil, Robotul Defect ne vorbește acum de vaccinare. Astă-vară, câte ședințe din astea în care să întrebe de stadiul pregătirilor pentru valul 4 a făcut?

Integral pe RepublicaComentarii

Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D, șobolan lelinist cu trecut comunist Am luat-o-n cur zilnic și nu m-am inferctat de SIDA. Virusii nu există. Moartea nu există!

21 octombrie 2021 7:23

Elvis, homosexual seropozitiv anarhist Mai Ecce Cur Rupt, na un bine umanitatii si mregi prin locuri aglomerate fara "botnita". N-are cu sa te goboare pe tine , un om atat de mare un vurus atat de mic... Te-as sodomiza, dar ce sa profanez la tine?

21 octombrie 2021 3:59

Oltean https://www.activenews.ro/stiri/VIRAL-O-asistenta-medicala-cu-reactie-adversa-la-vaccin-ajunge-la-Urgenta-in-Bucuresti-dupa-rapel.-Fiica-ei-filmeaza-scena.-VIDEO-170127

20 octombrie 2021 22:45

Apel la luciditate Triplu wakssinată, Gabriela Firea a fost testată pozitiv la coronavirus: era "imunizata" & "protejata" 100.000%

20 octombrie 2021 22:42

Apel la bun simt La urma urmei nu din instititu' lu' Sosoaca a iesit molima asta, ci din cel al sobolanului marxist 習近平 / 习近平 (Xi Jinping-pong):

20 octombrie 2021 22:39

ABCD Eu însa l-as acuza mult mai de graba pe avortonul maoist 習近平 / 习近平 (Xi Jinping-pong) de Crime împotriva Umanitatii decât pe victima sa (vindecata totusi de Gripa Chinezeasca) Prof dr. Jair Messias Bolsonaro, Președintele Braziliei,

20 octombrie 2021 22:35

E așa și nu prea e așa Studiu publicat în Jurnalul European de Epidemiologie: Vaccinarea nu diminuează infectarea, ba chiar dimpotrivă. Autorii sunt cercetători la Harvard iar redactorul șef al revistei este președintele Departamentului de Epidemiologie al Universității

20 octombrie 2021 22:26

Deja se vede creșterea IQ-ului național (mai ales în zona penisului)- au muriit mulți imbecili negaționiști: de exemplu Gen. Colin Powell (triplu waxinat, "imunizat", pfizerizat & "protejat" 100.000%); în schimb anti-vaxerii laureat Nobel negationist Prof. dr. Luc Montagnier, eminentul epidemiolog Prof. dr. Gerd van der Boschee, Prof. dr. Sucharid Bhakdi, Prof dr. Wolfgang Wodrag, Prof. dr. Robert Malon inventatorul tehnologiei ARN-mesager, & al. NU AU MURIT - ciudat, nu?!

20 octombrie 2021 22:24

@ 20 octombrie 2021 21:40 Mânca-mi-ai burta pulii băi Muie Paulus. Muie! Eu nu mi-am expus decât propriile opinii, atât. Dacă pe tine nu te duce capul la găsirea adevăratului vinovat, muie și mersul piticului, nene. Muie! Muie PSD!

20 octombrie 2021 22:11

Ecce așa și nu prea!!! Ha-ha, Muistule, ce pupici dulci în cur le mai tragi!!! .

20 octombrie 2021 21:40

E așa și nu prea e așa CTP acuză ca de obicei, e caustic și un iartă. Problema e că CTP greșește, NU e vinovat președintele țării pentru situația dramatică ce e cauzată de virus. De cealaltă parte, fostul guvern dărâmat prin moțiune de cenzură, NU e nici el vinovat. Dar, se poate imputa atât președintelui cât și premierului guvernului căzut, eliminarea mult prea devreme a restricțiilor și recent refuzul de insituire a carantinei la nivel local ori național, cu aplicarea de noi restricții pentru a împiedica propagarea bolii. Eșecul campaniei de vaccinare este principalul vinovat responsabil pentru situația de acum, eșec similar ca și cel din SUA sau alte mari țări europene unde sunt probleme ca și-n România. Lumea trebuie să înțeleagă că vaccinarea pentru imunizare este singura soluție, până la găsirea acelui panaceu universal, o pilulă care să învingă boala, medicament similar celui care învinge gripa rebelă. Tratamentul cu anti-corpi monoclonali este o altă armă eficientă contra bolii, care împreună cu cele mai eficiente vaccinuri care sunt Moderna Și Pfizer trebuie folosite la maximum pentru combaterea bolii. Președintele are o mică vină, anume, trebuia să fie mult mai sever cu menținerea restricțiilor, dar, dacă ne aducem aminte, pe vremea când era Orban premier, s-a întâmplat la fel, restricțiile sau fost eliminate treptat, la fel ca pe vremea lui Cîțu. Preeșdintele și fostul premier Câțu au mica vină de a aștepta unul pe celălalt să ia măsuri mai severe, iar nepăsarea lor la acest capitol se poate imputa de asemeni la amândoi. Dar, nevaccinarea populației acum este principalul vinovat. Lumea trebuie să înțeleagă că deocamdată, numai vaccinarea e singura soluție contra bolii. Punct! În rest, numai de bine!

20 octombrie 2021 20:03

Deja se vede creșterea IQ-ului național- au muriit mulți imbecili negaționiști .

20 octombrie 2021 18:35

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Nu va lasati mintiti! Spitalele si ambulațele sunt goale. Nu exista morti de Covid-19. Sunt doar holograme. Virusul nu exista! NU purtați mască! Căutați să mergeți cât mai mult în locuri aglomerate fără mască!

20 octombrie 2021 16:36

ciclop continuare :"cel mai tinichelat cetatean al tarii" !! Cum sa crezi asemena om cand "una spune si lata fumeaza " : la parastasul pnl- fara masca, apoi prin Sibiu, ca voda prin loboda, cu muierea de mana -fara masca , apoi tot fara masca , bot in bot cu 3-4 straini.!!este un fel de "sosoaca prezidentiala anti masca "DE CE NU ESTE ANCHETAT PENTRU "ZADARNICIREA COMBATERII BOLILOR " DEMISIA DE RUSINE , q!!!DESPRE ONOARE NU POATE FI VORBA

20 octombrie 2021 14:48

ciclop principalul vinovat de dezastrul politic, social,economic si medical este cetateanul k.w.iohannis , presedinte "part time", "primul schior al tarii", "primul navetist al tarii""primul golfer al tarii ", "cel mai

20 octombrie 2021 14:42

Apel la bun simt ciclop, Sosoaca a actionat in interesul romanilor, indemnadu-i catre groapa?

20 octombrie 2021 14:42

ciclop DE ACORD CU ABCD !!! organele competente sa intre in actiune si la noi!!!

20 octombrie 2021 14:23

ciclop continuare : "scurta de timp ne-am lamurit , de fapt noi l-am apucat pe dracu de coada si acum putem doar sa ne scuipam in san si sa spunem : piei drace, du-te pe pustii si pe aici sa nu mai vii, poti sa ramai la Sibii si poate iei si ceva "puscarii ""

20 octombrie 2021 14:21

ABCD "Președintele Braziliei, acuzat de crime împotriva umanității în gestionarea pandemiei de COVID ".....speram ca, si in Romania, Johanis&Catu&PNL vor fi acuzati de crime impotriva poporului roman, prin grave neglijente, lipsa de profesionalism, rea-credinta, in combaterea pandemiei.

20 octombrie 2021 14:21

ciclop s-a adeverit vorba lui mos Costache al lui Tipirig : "cand s-a ales nemtalaul toata lumea a rasuflat usurata , gata l-am apucat pe dumnezeu de un picior dar "ghinion, pas cu pas intro pereoada

20 octombrie 2021 14:19

ciclop s-a adeverit vorba lui mos Costache al lui Tipirig : "cand s-a ales nemtalaul toata lumea a rasuflat usurata , gata l-am apucat pe dumnezeu de un picior dar "ghinion, pas cu pas intro pereoada

20 octombrie 2021 14:17

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual 12:00, imi pari familiar... Nu cumva sugi pula prin baruri gay?

20 octombrie 2021 12:19

@noi Ceeace postezi tu e o latratura politica , nu cu asta se indreapta situatia.De acord, jos PNL, jos etc...dar sa nu-mi spui ca PSD este solutia.

20 octombrie 2021 12:00

noi Nu ti-e rusine, mai, prezidentule, tu&PNL ati infectat Capitala cu virus, cand ati organizat alegerile la Romexpo, acum 10 zile, cu 5000 de cetateni, necontrolati la vaccin, expirati, veniti din toate colturile Tarii. Idem, la Cluj, retardatul ala de pitic nebun Boc, a infectat zona, cu "untoldul" lui de rahat, si cu droguri. Jos, Johanis, jos PNL cu Catu !

20 octombrie 2021 10:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.