Ca să înțelegem unde suntem ca țară în ceea ce privește (non)vaccinarea și motivațiile populației vizavi de subiect, trebuie să pornim de la o evaluare oficială a statului și anume listele electorale, conform cărora pe lume există 18 milioane de cetățeni români adulți. Această valoare însă include pe cei care au migrat pe termen lung în străinătate și nu se mai întorc. De asemenea, include cetățenii Rep. Moldova care au obținut și cetățenie românească ca să muncească în vest. Însă o bună parte din românii plecați pe termen scurt în Occident sunt acum înapoi acasă.

Pornesc de la prezumția estimativă că în România sunt 16,5 milioane de adulți. Un milion au trecut prin boală până la începerea valului 4. Voi estima în continuare că jumătate s-au și vaccinat – dacă ești de părere că ponderea lor e diferită, calculele ce urmează nu se vor schimba foarte mult.

Ce este sigur și nu este estimare: s-au vaccinat cu minim o doză 5,9 milioane.

Integral pe Press AlertComentarii

Ludwig Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele pe corpul uman scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor impregnate in piele și care rămân o sursă continuă de intoxicare a ficatului. Convingeți-vă copiii să nu se tatueze!

22 octombrie 2021 17:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.