Antena 3 a prezentat lista posibililor miniștri care ar putea face parte din noul Guvern al României, în cazul în care Nicolae Ciucă va fi numit premier. Iar surprizele nu sunt deloc puține.

Ministerul Finanțelor - Dan Vîlceanu

Ministerul Transporturilor - Iulian Dumitrescu

Ministerul de Interne - Lucian Bode

Ministerul Muncii - Robert Sighiartău

Ministrul Fondurilor Europene - Cristian Bușoi sau Marcel Boloș

Ministerul Justiției- Cătălin Predoiu

Ministerul Apărării - Nicoleta Pauliuc sau Rareș Bogdan

Ministerul de Externe - Bogdan Aurescu

Ministerul Energiei - Virgil Popescu

Ministerul Agriculturii - Adrian Cozma

Ministerul Mediului - Tanczos Barna

Ministerul Sănătății - Nelu Tătaru

Ministerul Educației - Sorin Câmpeanu

Ministrul Culturii - UDMR

Ministrul Sportului - Eduard Novak

S-a decis ce funcție va ocupa Florin Cîțu, odată cu instalarea lui Nicolae Ciucă în funcția de premier

Florin Cîțu este cel care ar putea prelua șefia Senatului, ținând cont că acesta nu ar mai avea nicio funcție în noul Executiv.

Florin Cîțu, după consultările de la Cotroceni: ”Am avut o propunere de premier pentru a debloca criza politică, pentru a avea un guvern cât mai rapid!”
”Știți foarte bine că românii trec printr-o criză politica dar si de sănătate. PNL astăzi a dat dovadă de maturitate si responsabilitate si s-a prezentat la consultările cu președintele cu o propunere de premier pentru a debloca criza politică, pentru a avea un guvern cât mai rapid și a putea să gestionam situația din Sănătate.

Partidul Național Liberal l-a propus pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă pentru funcția de premier, într-un guvern minoritar, alături de partenerii cu care am gestionat și până acum această situație, de la UDMR”, sunt primele declarații ale lui Florin Cîțu după consultările de la Cotroceni.

”În acest moment mizăm pe responsabilitatea parlamentarilor pentru a avea un guvern cât mai rapid, un guvern care să gestioneze aceasta situație. Așa cum am spus PNL e partidul care arata maturitate si responsabilitate și își asumă guvernarea în acest moment dificil prin care trece România.

Este o propunere pe care eu am făcut-o în Biroul Politic Național o propunere care venea tocmai pentru a debloca aceasta criză politică. Este mai important și am intrat în politică pentru români, vreau să facem politica pentru români și e mai important în acest moment să avem un guvern cu puteri depline.

Eu am făcut propunerea colegilor mei din Partidul Național Liberal, o propunere care a fost acceptat de Biroul Politic Național în unanimitate”, a mai spus Florin Cîțu.


Comentarii

Viorel Hrebenciuc, ocnaș în termen care servește patria Băăă, da ce ditamai lista ați întocmit voi, m-ați lăsat crăcănat de uimire și stupoare. Pă grohăitorul ăla cu râtul mare de Rareș Bogdan vreți voi să-l puneți ministru al Apărării? Al Apărării României de inteligență și de deșteptăciune? Că gargaragiul ăla cu râtul lui mare nu e-n stare decât să grohăie tare, nu contează ce grohăie el, chestia e că el grohăie tare, că numai atât știe el. Voi nu v-ați dat seama cât de imbecil e acel specimen? Iar la justiție l-ați căutat cu lumânarea și cu feștila până l-ați găsit pă pelticul ăla de Predoiu, o slugă infectă a lui Băsescu, un neom care și-a bătut joc de țară și de națiune prin crearea unor legi nedrepte pe vremea când Băsescu era și premier și șef de stat, vă-n gură să vă fut cu propunerea voastră de la justiție cu tot! Iar voi, Loazelor, credeți că PSD-ul și legionarii ăia fezandați de la AUR vor vota un guvernoi d-al vostru minoritar? Ce pula calului de coșmare visați voi? Vă-n gură de idioți!

22 octombrie 2021 5:03

Adrian Severin, ocnaș liberat ca tot husenul liber Măăă, eu zic să-l puneți pe Cîțu ușier la BNR, ca să-i deschidă ușile lui Viorica Dăncilă, că ș-așa acum Cîțu nu mai e premier la nimic, iar Viorica Dăncilă și ea nu mai e premier la nimic, deci, ce pula calului mai așteptați? Acolo, Florin Cîțu poate fi instruit în economia verde de către madam Dăncilă, care economie verde NU există, e doar o închipuire, o fantasmă, o năzăreală. Asta e cea mai potrivită funcție pentru Nimicul vostru dă Sperman, Făt Frumos ăla din spermă, care căcare nu poate fi ucis, conform pelticei Alina Ghorghiu, n-așa? Vă-n gură cu Spermanul vostru cu tot!

21 octombrie 2021 23:27

Ce tragedie mare !.... Băăăă Loazelor, există un singur partid în România, e PSD, ăsta e partid, e partid dă partid, e cel mai cel și cel mai cea și cel mai hăis partid din România, care are mari realizări, partid care nu face politică cu curul, PSD face politică cu pula, cu coaiele, cu hemoroizii. Mari realizări? Păi, cum se poate numi ruinarea României de către PSD prin înglodarea țării în alte datorii externe de cele 85 de miliarde euro din 1990 până azi în toate guvernările PSD? Mare realizare ditamai! Care realizare ditamai reprezintă 80% din totalul datoriei externe a României care e 121 miliarde euro. Nu e cea mai mare realizare? Păi, dacă nu e cea mai mare realizare, vă fut în gură cu PSD-ul vostru cu tot, care căcare partid NU e-n pantaloni scurți, e înțolit numai în zeghea de ocnaș, exemple sunt destule, începând cu Adrian Năstase, continuând cu Liviu Nicolae Dragnea, Adrian Severin și mai nou, Viorel Hrebenciuc, ocnaș în termen care servește patria. Costumul de zeghe de ocnaș e la două rânduri, e select, e șic, e trend, e emergent și sustenabil, e implementat și implementabil, e compliant, e ce vreți voi să fie, e zeghe de ocnaș autentică, confecționată de Giorgio Armani, dar, tot zeghe de ocnaș e la urma urmei, păi, ce pula calului vreți voi să fie? Chestia e cu schepsis, că nu e pantaloni scurți ca la USR. Votați PSD! Cu Kuru! Cu Pula! Cu ce vreți voi și cu ce aveți voi, că e bune ș-alea, vot să fie, ce pula calului! Votați-l pă Marcel Ciolacu, că tot nebărbierit e la tenul curului lui! Votați PSD! Cu Kuru! Cu Pula!

21 octombrie 2021 21:15

Ce tragedie mare !.... Ce s-ar fi visat marțafoii din USR-iști să fie Miniștrii cu mașină și șofer la scară !.....Plânge inima în ei de ciudă !....ce și-ar mai fi pus neamurile, prietenii și fariseii în Consilille de Administrație și-n Ministere ca Înalți Funcționari pe bani mulți !....”Miniștrii în pantaloni scurți” sau ”Pitici de Grădină” cum li s-a mai spus ...Au vrut și ”cu slănina-n pod” și cu ”drujba la răsmeriță” !....Și încuscriți cu AUR și PSD la votarea Moțiunii de Cenzură iar acum plâng la ușile Liberalilor că vor și ei la guvernare....Păi nu-și propuseseră Vlad Voiculescu și pupila lui, Ioana Mihăilă să facă de-o Agenție ce să fie sub controlul lor ce să ”reguleze” vreo 10 miliarde de Euro din PNRR-u....Dar Ghinea, USR-istu lor își trăsese deja deoparte vreo 2 Miliarde de Euro pentru Consultanță cu ONG-urile din parohia lor....Consultanță pentru orice, numai Consultanță să fie că se disipează mai ușor banu....Și ăsta-i acum șomer că a demisionat din Europalament....Doamne ce tragedie, sunt sute de USR-iști rămași încă în Consilii de Administrații și alte Instituții ale Statului ce vor zbura afară de pe „mormanul de bănet”....Tragedie, Tragedie !....Mulți ori se vor arunca de la etaj ori vor pune ștreangul de gât.....Tragedie USR-istă !....Așa-i când faci ”politică cu curul” !....

21 octombrie 2021 19:22

Hop si eu! Puneti-l pe Busoi. Numai inainte de a-l "unge" intrebati-l de unde a devenit multi milionar in euro ca de lucrat n-a lucrat niciodata.

21 octombrie 2021 17:19

x Gargara, abureli, mishto-uri, dar despre criminalele majorari la electr/gaze, mucles, nimic, nici Joianis, nici PNL-puturosii. Trageti pe romani, bai, haimanalelor de Guvern a lu' Ciuca, aduceti Tara in sapa de lemn, haimanalelor UDMR/PNL si ce lighioane or mai fi pe-acolo.

21 octombrie 2021 16:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.