Joi, 21 octombrie 2021, președintele României, Klaus Iohannis, l-a desemnat pe Nicolae Ciucă în funcția de prim-ministru. Profesorul și politologul Cristian Preda a explicat într-o Ediție Specială la Europa FM, moderată de Alice Iacobescu și Cătălin Striblea, că soluția României într-un astfel de moment nu este revenirea la o „cultură politică în care-și găsește salvatorii printre generali”, ci „alegerile anticipate”.

„Există fie soluția negocierii unei majorități în jurul valorilor de care am pomenit, în jurul valorilor cultivate din 2007 până azi, dacă acea majoritate nu este posibilă, soluția este cea a alegerilor anticipate. Peste tot în Europa, atunci când o majoritate nu mai este posibilă, se merge la alegeri. În niciun caz nu se sună la cazarmă”, a mai explicat profesorul și politologul Cristian Preda.

Integral pe Europa FMComentarii

Mda! Profesorul de consumat muie și ologul politic Cristian Preda, individul cu moacă de bidon turtit din imagine, o fostă slugă umilă a lui Băsescu, grăhăie națiunii sfaturi despre politichie. Du-te băi Pulă în pizdoiul mă-tii și ascunde-te să nu te mai vadă nimeni, morții mă-tii de căcat în ploaie ce ești tu! Muie!

21 octombrie 2021 22:01

Aș da o muie. Vreau postac Cîțist. Acum! .

21 octombrie 2021 20:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.