Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, a anunțat joi seară la B1 TV că săptămâna viitoare va demisiona din grupul parlamentar al PNL și că nu va vota guvernul Ciucă.

”Iohannis și gașca demolatoare au trădat grav interesele votanților”, a spus Orban.

”Decizia de a-l propune pe Nicolae Ciucă premier nu a fost a PNL, ci a lui Iohannis. PNL nu mai există, este prelungirea fără voință a lui Klaus Iohannis (…) România e o țară democratică în care nu guvernăm prin ordin, prin disciplină miitară, ci prin dialog, transparență, dezbatere”, a mai spus Orban.

”Domnului Ciucă nici nu i s-a uscat cerneala pe adeziunea la PNL. El face parte din categoria oamenilor care ajung în funcții fără să aibă o carieră politică în spate. Iohannis e și el un exemplar în acest sens. El a apărut pe turnantă în PNL, a devenit președintele PNL și șeful statului. Te și miri cum au ajuns în funcții”, a spus Orban la B1 TV.

Integral pe G4media.roComentarii

De la un binevoitor, un cadou pentru Muie Paulus Muie! Adică sărutul francez al falusului cu felaționare! Mai ales că e gratis, e grant, e compliant. Muie! Muie cu repetir! Muie la minut! Muie!

22 octombrie 2021 7:23

Un sfat otrăvit de la Muie PSD pentru omul cu mandolină! În realitate, tot ce a mai rămas din moștenirea Brătienilor a devenit o apă și-un gunoi!!! La vremuri noi, oameni de AUR!

22 octombrie 2021 6:22

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Măi nene Ludovic, eu te înțeleg, ești cătrănit nevoie mare, ești supărat ca văcarul pă sat că ai ajuns un anonim, dar, n-are nici un rost să exagerezi aiurea. Nici demisia ta din PNL NU e o soluție, așa cum nici cretinitatea aia a ta de a-ți face un partid NU e o soluție. Tu ai greșit enorm când i-ai adus în PNL și i-ai proptit pe Iohannis și pe Rarerș Bogdan și pe Florin Cîțu în funcțiile unde ei au ajuns, iar ei te-au trădat murdar și te-au dat jos, că nu erai o slugă a Ălui dă Sus dă la Cotroceni. Acum e târziu să mai faci valuri, chestia e că tu NU mai poți face prea multe, iar fuga lașă din PNL NU e o soluție. Iar vorbăraia ta și aruncatul cu lături la adresa ălora care te-au dărâmat, nu e nici ea bună, dar, poate fi menținută cu condiția ca ea să fie mult mai decentă și realistă, pentru ca omul să-nțeleagă realitatea ei și nu supărarea ta mare dă tot. Eu n-am ce să-ți fac, dacă tu n-ai fost în stare să le bagi pumnii-n gură la toți ca numai Tu să rămâi tartor, așa că acum acceptă realitatea și rămâi un pieton PNL politic, până la alt moment favorabil, dacă va mai fi unul în viitor, pentru că nu se știe niciodată. Ș-acu, ce vrei? Să mi-o tai dărăbi, c-așa vrei tu? Învață și acceptă situațiunea așa cum e ea, intră-n anonimat deocamdată, până la alt moment favorabil, pentru că e mai bine așa. Punct! Cu respect, al tău husen Adrian

21 octombrie 2021 21:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.