După ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat, joi, pe Nicolae Ciucă premier, în Partidul Național Liberal au apărut primele variante de miniștri propuși pentru portofoliile din viitorul Guvern.

Potrivit informațiilor obținute de Libertatea din surse politice, Nelu Tătaru ar urma să revină la Ministerul Sănătății, portofoliu căruia îi asigură interimatul Attila Cseke de la demisia Ioanei Mihăilă (USR). Rareș Bogdan este vehiculat la Ministerul Apărării. Portofoliul la Justiție nu este clar în acest moment de cine va fi ocupat, deși este vehiculată varianta Cătălin Predoiu.

Integral pe LibertateaComentarii

Viorel Hrebenciuc, ocnaș în termen care servește patria Băăă, da ce ditamai lista ați întocmit voi, m-ați lăsat crăcănat de uimire și stupoare. Pă grohăitorul ăla cu râtul mare de Rareș Bogdan vreți voi să-l puneți ministru al Apărării? Al Apărării României de inteligență și de deșteptăciune? Că gargaragiul ăla cu râtul lui mare nu e-n stare decât să grohăie tare, nu contează ce grohăie el, chestia e că el grohăie tare, că numai atât știe el. Voi nu v-ați dat seama cât de imbecil e acel specimen? Iar la justiție l-ați căutat cu lumânarea și cu feștila până l-ați găsit pă pelticul ăla de Predoiu, o slugă infectă a lui Băsescu, un neom care și-a bătut joc de țară și de națiune prin crearea unor legi nedrepte pe vremea când Băsescu era și premier și șef de stat, vă-n gură să vă fut cu propunerea voastră de la justiție cu tot! Iar voi, Loazelor, credeți că PSD-ul și legionarii ăia fezandați de la AUR vor vota un guvernoi d-al vostru minoritar? Ce pula calului de coșmare visați voi? Vă-n gură de idioți!

22 octombrie 2021 21:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.