Medici şi cercetători cer autorităţilor să treacă la măsuri radicale de control al pandemiei de COVID-19: carantină generalizată timp de câteva săptămâni şi creşterea numărului de persoane vaccinate. Orice altă măsură precum purtatul măştii sau carantină de noapte nu vor face o diferenţă majoră.

Situaţia catastrofală din România nu mai poate fi redresată decât prin măsuri drastice, neplăcute, dar foarte necesare, avertizează specialişti din ţară şi din străinătate. Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, spune că trebuie instituit lockdownul.

„Vaccinarea e importantă, dar nu poate avea efecte atât de rapide, pe cât această întrerupere a circulaţiei virusului şi a focarelor de posibilă contaminare. Dacă se realizează prin nişte măsuri eficiente, în două-trei săptămâni vom avea primele rezultate”, avertizează acesta.

Integral pe AdevărulComentarii

Daniela Serb (posta redactiei Scînteia) Reamintesc cititotilor mei ca lockdown-urile nu au dus nicaiari la nimic altceva decât la ura intranationala, intrarasiala si intraconfesionala, la lupte de strada si la stari premergatoare razboiului civil.

22 octombrie 2021 13:01

Daniela Serb (posta redactiei Adevarul) Este vorba de doi insi, ambii vagginisti convinsi, dintre care niciunul nu pomeneste în "apelul" sau de metodele de tratament utilizate (oficial sau pe shest, n.red.) în GB si în mai toate tarile UE

22 octombrie 2021 10:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.