Omul de afaceri Gelu Tofan, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri ai României de după ’90, a încetat din viață vineri dimineață. Anunțul a fostă făcut de fiul său, Adrian.

Potrivit acestuia, Gelu Tofan a fost diagnosticat cu cancer de pancreas în stadiul 4, inoperabil și cu şanse de reuşită a tratamentului convenţional spre zero.


Gelu Tofan s-a născut în 1960, în Todireni, județul Botoșani.

Danubiana, afacerea cu anvelope prin care Tofan a cucerit economic țara, a făcut parte din Grupul Tofan. Grupuls său era, în anul 2000, cel mai mare producător independent de cauciucuri din Europa Centrală și de Est. Un an mai târziu a vândut grupului francez Michelin cele 2 fabrici de anvelope și o firmă de reșapare, în urma unei tranzacții estimate la acea vreme la 100 de milioane de dolari.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Sper ca era "imunizat" & "protejat", ca sa nu fie si mai rau .

22 octombrie 2021 22:02

L.Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele pe corpul uman scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor impregnate in piele și care rămân o sursă continuă de intoxicare a ficatului. Convingeți-vă copiii să nu se tatueze!

22 octombrie 2021 17:25

L.B. Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele pe corpul uman scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor impregnate in piele și care rămân o sursă continuă de intoxicare a ficatului. Convingeți-vă copiii să nu se tatueze!

22 octombrie 2021 12:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.