Un cunoscut medic din România explică de ce mor şi oameni vaccinaţi de COVID-19. Gabriel Diaconu, psihiatru, spune că sunt situaţii în care, deşi pacientul are un sistem imunitar competent, intervin alte verigi ale bolii care nu pot fi oprite.

Medicul explică pe înţelesul tuturor într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare care sunt cauzele care pot duce la decesul unei persoane vaccinate-anti COVID-19:

Bezna. De ce mor şi oameni vaccinaţi anti-COVID de infecţia cu COVID?

E o răbufnire de triumf. Ai văzut? A murit! Si era vaccinat! Băgaţi-vi-le (după caz) pe gât, în fund, prin alte orificii. Să explici moartea unei persoane care a făcut gestul pe care - încă - mulţi îl evită din diverse motive, anume a crezut că, vaccinându-se, se va pune la adăpost, nu e uşor. Pare că aşteptările i-au fost înşelate. Şi pare că a făcut ce-a făcut degeaba.

Integral pe AdevărulComentarii

nea pulică, chestia asta cu „mor vaccinații nevaccinați” o ține în proporție de cam 5% în Românica, dar nu în Marea Britanie sau Suedia! Să-ți dau un exemplu. Un prieten de-al meu de pe vremuri, odihnească-l Dumnezeu, era un foarte bun jurnalist de politică externă. La un moment dat a primit o invitație de la Foreign Office să facă o vizită de documentare în perfidul Albion, pencă se pregăteau niște mai afaceri cu Ceaușescu. A fost cazat la un hotel de lux și avea în permanență în preajmă un funcționar al gazdelor care îi achita toate cheltuiele pe ce fantezii îi trecea lui prin cap să consume sau să cunoască. Tipul era pasionat de reportaje sociale și voia să aibă contacte cu oameni din diverse medii sociale, fără medierea și controlul oficial. A obținut cu mare greutate o sumă de bani modică față de ce se cheltuia cu el oficial, pentru a merge să mânânce unde vrea el și să circule neînsoțit și fără mașină oficială după el. La un moment dat, mânca la un restaurant destul de modest și s-a gîndit să facă un experiment. I-a propus patronului restaurantului să-i facă o notă de plată cât mai umflată față de cea reală și să împartă diferența între ei. Rezultatul a fost că era cât pe ce să fie scos afară în șuturi și cu invitația „amabilă” a nu mai călca pe acolo! Prietenul și-a zis că dat peste un nebun și a încercat, cu același rezultat, la alt restaurant. Abia la a cincea tentativă de corupere a dat peste un patron care l-a privit atent, după care a rostit: Why not? Era însă un grec de-al nostru... Așa că, ne pulică, nu-i lua pe englezi sau suedezi drept balcanici!

23 octombrie 2021 11:08

nea corectu Nebunilor?mor vaccinatii nevaccinati.Aia cu pile ,care au platit sa nu faca vaccinul dar trecuti ca vaccinati.Ce e atat de greu?Ba voi in ce lume traiti?Sunteti tampiti?

23 octombrie 2021 9:38

Fie-le clar „intelijenților nației”! Agenția de Sănătate a Marii Britanii (UKHSA) a comunicat că, în luna septembrie 2021, 70% dintre decesele cauzate de Covid-19 proveneau dintre „vaccinații complet”! S-au înregistrat nu mai puțin de 2281 de morți vaccinați coplet și doar 611 dintre nevaccinați. La rândul său, Agenția de Sănătate Publică din Suedia a raportat că tot 70% dintre decesele de Covid-19 din această țară scandinavă, înregistrate în perioada 1-24 septembrie au fost tot din rândurile vaccinaților complet! Așa că, dragi vacciniști, lăsați-o jos cu propaganda idioată că „DA; te poți (re)infecta după vaccin, dar faci forme ușoare de covideală. Uite că ai șanse destul de mari s-o faci chiar pe cea mai a dracu: MOARTEA! Aviz amatorilor! Interesant de știut ecce și că slănina cuvântătoare care răspunde la numele de Bogdan Chiriac, agent infiltrat la Antena 3 și România TV, și unul dintre campionii afirmației cum că vaccinul n-ar ucide, se numără printre membrii fondatori a Fundației SMURD, conduse de celebrul Arahat islamic.

23 octombrie 2021 0:48

@Gabriel Diaconu, psihiatru: sugi psiho-pula - raspunde la întrebarea DECE MOR "IMUNIZATII" sau du-te în pizda matii de psiho-gaozar.

22 octombrie 2021 21:59

Hemoroidul Paulus comentează mai jos Articolul e realist și explicit. Nu sunt de acord cu afirmația făcută de Diaconu, cum că piața de tip Plafar e o șarlatanie, tratamentele naturiste ajută într-o oarecare măsură un bolnav să facă față unei boli mai bine, dar aceste tratamente nu sunt eficace în cazul bolilor grave sau necruțătoare, iar covid e o boală letală. Să-i dăm lui Paulus câteva lopeți de ivermectină, ca să-l vindece de viermi intestinali afectați de covid, că deh, viermii intestinali și limbricii de tip Paulus pot fi afectați de covid și ei.

22 octombrie 2021 20:11

Gabriel Diaconu un limbric psihiatru care poate explica orice! În general, limbricii de genul ăsta suferă de efectul Dunning-Kruger, adică defectul prostului care se crede nu deștept, ci cel mai dăștept din parcare! Are și tupeul și morga necesare pentru a juca un asemenea rol.

22 octombrie 2021 16:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.