Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a ajuns, vineri, la sediul PNL pentru a se întâlni cu premierul desemnat Nicolae Ciucă şi cu liderul PNL, Florin Cîţu, pentru a discuta despre formarea Guvernului.

"Cu gânduri bune am venit şi cu aşteptarea să facem Guvernul. Am o întâlnire cu preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi cu premierul desemnat", a declarat Kelemen Hunor la intrarea în sediul PNL.

Nicolae Ciucă a fost desemnat, joi, de preşedintele Klaus Iohannis candidat pentru funcţia de prim-ministru.

Integral pe AgerpresComentarii

Kelemen Hunor Dragii mei secui, măi dragilor, măi animalelor, măi hunilor, eu am venit cu gânduri bune de autonomie ca să moșim guvernoiul care e pă vine împreună cu PNL-ul și așa ne vom alia ca să devenim țucălarii PSD-ului, mai ales că avem tot sprijinul și propteala de la Cotroceni, unde Ăl dă Sus din deal dă la palat, vrea cu tot entiziasmul lui idiot să devenim împreună groparii României în slujba PSD-ului nostru mult stimat și mult iubit. Eu o să pun niște condiții autonome de autonomie și o să cerșesc funcția de prim-vice-prim-vice-vice-prim-vice premier, că să le arât eu ăstora cine pula mea sunt eu, Kelemen Hunor, secui de secui și hun de secui ce sunt eu. Am adus cu mine doi saci de hârtie igienică, pentru a o folosi pe toată, pentru că o să ne apucăcăm de treabă și o să facem o treabă mare dă tot, o căcare monumentală ditamai prin care o să îngropăm autonom România, că deh, după mintea noastră care lipsește e mai bine așa. După cum vedeți eu am numai gânduri bune autonome, gând la gând autonom cu bucurie, cu treabă mare, cu cufureală ditamai, cu căcare împrăștiată, că e mai bine așa. Oz Ishten foss at!

24 octombrie 2021 20:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.