De câteva zile există discuții tensionate la vârful PSD pe tema unei eventuale susțineri sau chiar intrări la guvernare a partidului, însă o decizie nu a fost încă luată, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse din partid. Totuși, liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-ar pregăti, potrivit surselor G4Media.ro, să joace cartea responsabilități și să acorde susținere condiționată guvernului Ciucă să treacă de Parlament.

Primele discuții în contradictoriu ar fi avut loc miercuri seara, când Marcel Ciolacu ar fi ridicat în prezența unor lideri problema unei eventuale susțineri, însă aceștia, printre care și prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu, s-ar fi opus. Nici secretarul general, Paul Stănescu, n-ar fi de acord cu varianta susținerii guvernului minoritar.

Cei mai mari opozanți ar fi însă cei de la baza partidului, primarii, care se opun idei de susținere a unui guvern liberal după ce guvernul Cîțu i-a sărit la ultima împărțire de fonduri guvernamentale.

Integral pe G4media.roComentarii

Mică e grădina! Abia încapi tu în ea... Guvern militarizat ecce ăla în care un miitar în civil zice: „Comanda la mine”, iar civili din guvern se cufuresc în ismene de frică. Pencă există și „civili” cu petlițe albastre pe maiou, care-i belesc pe civili din guvern dacă mișcă în front.

23 octombrie 2021 15:04

Mare e gradina... Mai Elvis, chitara jerpelita, tu sti ce inseamna un guvern militarizat ?Cati ministri din guvern sunt militari , bouletule ?

23 octombrie 2021 14:18

Înţeleg că PSD-istii au mărit cu un milion salariul minim in 2019, dar de ce nu cu 10 milioane? Ce au de pierdut? Că nu ei vor plăti. E splendid să guvernezi aşa ştiind că va plăti celălalt. Să fii şi la guvernare şi în opoziţie în acelaşi timp, şi la resurse şi la atitudinea de opozant.

23 octombrie 2021 12:32

Lulu PSD-istilor, nu mai vorbiti de "sustinere", astra inseamna ca veti fi vinovati ca si guvernantii! POate vreti sa-i votati doiar la investire, asta da, dar nu sustinere !!!

23 octombrie 2021 11:13

Elvis Dacă pe-se-de votează acest guvern militarizat o să piardă 15-20 de procente.Ura românilor pe câtu și PNL este atât de mare încât nu acceptă o susținere a acestui guvern. Johanis joaca la doua capete, sub masca " interesului național" obține susținerea acestui guvern militar și compromite PSD ul, luând din voturile PSD ului și transferandule la pnl câtu johanis. După ce-și vad sacii în căruță johanis și ciuca iar o să zică ciuma roșie pe-se- dista.

22 octombrie 2021 19:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.