Un membru cu greutate al PNL, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan critică lupta internă din PNL, derulată în timp ce formaţiunea se afla la guvernare, argumentând că autoritatea lui Florin Cîţu nu a fost consolidată în această perioadă.

„Lucrurile care au avut loc în ultima perioadă nu au fost foarte inspirate. Este cât se poate de clar că PNL, fiind la guvernare, nu avea nevoie de o competiţie care să dureze câteva luni. Una este să fii în opoziţie şi să faci competiţii interne cât mai spumoase, cât mai lungi, ca partidul să mai dea o ştire publică, alta este să fii în guvernare şi aceste lucruri să macine guvernarea. Şi se dă senzaţia, chiar dacă nu s-a întâmplat asta, că guvernanţii se ocupă de lucruri paralele cu agenda publică. Asta duce la scăderea autorităţii. Iar dacă un om de decizie nu mai are autoritate, este greu să livreze perfomanţă”, a spus Ilie Bolojan la Europa FM.

Întrebat dacă Florin Cîţu mai are autoritate, Ilie Bolojan a spus că „ceea ce s-a întâmplat în această perioadă nu i-a consolidat autoritatea”.

Integral pe AdevărulComentarii

Șerban Nicolae, fost Expert în sex anal al PSD, acum șomer Măi nene Ilie, tu ce pula calului faci, îl pupi în cur pe Cîțu, îl menajezi, sau te scremi să-l critici pentru imbecilitățile lui și tâmpeniile pe care ăla le-a făcut și continuă să le facă? Păi, fii nene mai consistent și mai convingător, că ești mult prea bleg și echivoc, nene. Deci, PNL era la guvernare și n-avea nevoie de competiție? Adicătelea, matale nene Ilie te scremi să diareizezi cum că marioneta de premier de balegă Cîțu, care e evident țucălarul Ălui dă Sus dă la Cotroceni, a greșit dându-le cu pumnii-n gură ălora de la USR? Că bălmăjeala aia a ta de explicăcare cum că Cîțu prin ce a făcut nu i-a consolitat autoritatea, e mult prea vagă, e mult prea-n ceață ca măgarul de Cîțu, deci, ce pula calului te scremi matale nene Ilie să ne spui nouă păcătoșilor și credulilor? Fii nene mai explicit, mai explicicăcat, ca să știm și noi în pula calului ce te tot scremi matale acolo să cufurești. Te fut în gură și-n cur până te înnebunesc. Cu respect, Șerban Nicolae, mai viril ca niciodată

24 octombrie 2021 20:51

Ilie Bolojan Da! Așa e! Tot căcatul pe care l-a căcat Florin Cîțu în ultima perioadă de timp, NU i-a consolidat autoritatea, dar i-a consolidat prostia, idioțenia, tâmpenia, incompetența, cretinitatea. Iar când mă refer la autoritate, Florin Cîțu NU are nici o autoritate în fața lui Iohannis în primul rând, iar în ceea ce privește autoritatea în partid, și-a blegit-o singur și p-aia puțină de autoritate pă care o mai avea, așa că acum Cîțu e un fel de Căcat în Ploaie în PNL, chiar dacă el e Tartorul PNL deocamdată. Chestia e că după cum se moșește treaba, Cîțu o să ducă PNL-ul de râpă mai ceva decât l-a dus Crin Antonescu, iar partea proastă e că Ăl dă Sus din Deal dă la Cotroceni o să-l ajute pe Cîțu să extermine definitiv PNL-ul cu ajutorul binevoitor cerșit de către Iohannis și Cîțu de la PSD. Așa că..... pregătiți coliva și muzica de discotecă fubnebră că PNL-ul n-o s-o mai ducă multă vreme și o să crape curând. Cu respect, Ilie, nesfânt deocamdată

24 octombrie 2021 7:14

Tot un oltean Daca d-nul Bolojan ar vrea sa fie la ora actuala prim-ministru, asta e intrebarea. Cu ce "personalitati" capabile ar putea forma un guvern ? Aud ?

23 octombrie 2021 14:12

Oltean D-l Bolojan era candidatul ideal ca prim-ministru. Nu inteleg de ce nu se vede aceasta si de la Bucuresti.

23 octombrie 2021 13:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.