Noile restricții stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și aprobate prin hotărâre de guvern săptămâna trecută au intrat în vigoare începând de luni, 25 octombrie 2021, de la ora 0:00.

Astfel, obligativitatea prezentării certificatului verde se extinde pentru o serie de activități, inclusiv pentru intrarea în magazine neesențiale, purtarea măștii de protecție este obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă, evenimentele private sunt interzise și se reintroduce carantina de noapte la nivel național.

Înăsprirea măsurilor anti-COVID este motivată de recordurile negative pe care România le-a înregistrat în valul patru al pandemiei și care au adus sistemul medical în pragul colapsului din cauza numărului mare de cazuri severe. Măsurile se aplică pentru cel puțin 30 de zile.

Integral pe Digi24Comentarii

Vlad Voiculescu sa-mi bag pula ! Nu intru in Mall! Ha ha ha ha! De parca inainte intram. Va dau muie cu lamaie. Restrictiile pulii. Boilor!

25 octombrie 2021 11:33

Narcis Rotaru China a publicat acum vreo 2 zile rezultatele unei investigații din care reiese foarte clar ca virusul respectiv este creat artificial si ca a fost adus la Wuhan din SUA si Canada! Asta se stia inca din prima zi...

25 octombrie 2021 9:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.