Circa 32% dintre angajaţii din România nu sunt mulţumiţi de salariul actual, Totodată, 49% nu au curajul să ceară mărirea veniturilor lunare, conform unui studiu realizat de agenţia de recrutare Hays România.

Mai mult, jumătate dintre angajaţii români încă nu au curajul să ceară măriri salariale (49%). Cu toate acestea, studiul Hays România arată că rata de succes a solicitării unei măriri salariale este de 25%, ceea ce înseamnă că angajatorii conştientizează importanţa retenţiei angajaţilor şi impactul pe care îl poate avea asupra continuităţii afacerii.

În ceea ce priveşte viitorul, studiul citat arată o discrepanţă între aşteptările angajaţilor şi planurile angajatorilor. Deşi ambele categorii se aşteaptă la aproximativ acelaşi procent de creştere a salariilor la următoarea revizuire (3% - 6%), valoarea măririlor este sub nivelul aşteptărilor angajaţilor. Angajaţii consideră că performanţa lor individuală nu este apreciată şi ar trebui să fie plătiţi mai mult pentru eforturile lor - 43% dintre angajaţi consideră că creşterea lor ar trebui să fie de aproximativ 11% - 20%.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

nea corectu Sunt prosti .Nu stiu sa se vanda.Halal de prostituatele care se respecta ,si stiu ca placerea costa iar ele ....se vand scump.Da ce ma cereti de pomana?Munciti ma nu e pe degeaba.Va scimba astia ca pe chilotii din cur ca va vindeti munca ieftin.Cat e salariul minim ma in europa?Cei plecati care faceti muncile de jos?vati permis sa va faceti case,sa trimiteti bani familiilor in tara.Voi de aici de munciti ma pentru 1300-1500 bani in mana?Ridicati ma stacheta si unde il aflati pe ala care lucreaza ieftin datii la bot.

26 octombrie 2021 10:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.