Directorul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, medicul Florin Roșu, spune că a observat o schimbare de simptomatologie îngrijorătoare la pacienții Covid internați în ultima perioadă.

Medicul spune că a cerut prelevarea de probe de la câțiva pacienți pentru a fi efectuată secvenţierea şi a se stabili dacă este vorba de o nouă tulpină, care ar urma să fie încadrată drept "românească" la nivel internațional. "Răspunsul îl vom afla peste două săptămâni", a precizat managerul de la spitalul din Iași.

"Din nefericire, am observat o modificare în simptomatologia pacienților COVID care sunt infectați cu varianta Delta. Eu vă spun ce am observat noi şi de ce am ajuns să credem că poate fi o nouă tulpină. Din punctul de vedere al simptomatologiei, pacientul vine în spital cu un necesar mic de oxigen, undeva între 3 şi 5 litri de oxigen pe minut, apoi observăm o degradare accentuată şi rapidă, necesarul de oxigen ajungând până la 25 de litri pe minut.

Integral pe Realitatea.netComentarii

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Apel către toți patrioții, toti cei care o sustineți pe d-na ȘoȘoacă, o eroină a Neamului Românesc: NU PURTAȚI MASCĂ, NU VĂ VACCINAȚI. VIRUSUL NU EXISTĂ! MERGEȚI CÂT MAI DES ÎN LOCURI AGLOMERAT, CÂT MAI APROAPE DE OAMENI FARĂ MASCĂ! Noi credem in Dumnezeu, nu in Covrig...

25 octombrie 2021 18:39

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Apel catre toti patriotii, toti cei care o sustineti pe d-na Sosoaca, o eroina a neamului romanesc: NU PURTAI MASCA, NU VA VACCINATI. VIRUSUL NU EXISTA! Noi credem in Dumnezeu, nu in Covrig...

25 octombrie 2021 18:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.