România arată în aceste zile ca țara nimănui. Mor sute de oameni pe zi, iar președintele Iohannis și cu al său Guvern făcut țăndări se prefac doar că adoptă restricții, în loc să impună un lockdown strict pentru trei-patru săptămâni, așa cum recomandă majoritatea specialiștilor.

Medicul Radu Lupescu, decorat de președintele Franței, Emmanuel Macron, pentru meritele sale în lupta împotriva pandemiei, a explicat pe larg într-o analiză pentru G4media.ro de ce este nevoie de restricții dure.

Au ajuns până și elevii, deci vorbim de minori, să manifeste mai multă responsabilitate decât adulții, cărora le-au cerut măsuri mai ferme dacă tot pretind că le pasă de educație. Și tot cei mici, elevii, au făcut o constatare de care adulților din politică ar cam trebui să se rușineze: ”Liber peste tot, dar ținem școlile închise”.

Integral pe G4media.ro



Comentarii

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Fratilor, cei care credeti in Doamna Șoșoacă: nu vă vaccinați și nu purtați mască. Avem imunitatea credinței. Amin! Până acum, nu s-a infectat și n-a murit nici un susținător al Doamnei Șoșoacă! Amin!

26 octombrie 2021 8:48

Fan Diana Ivanovich Șoșoacă Nu purtați botnița. Nu vă vaccinați. N-a murit nimeni de Covid-19. Virusul nu există

26 octombrie 2021 3:09

Dan Tăpălagă: Cer ca atare Guvernului sa-mi impuna mie un "lockdown strict pentru trei-patru săptămâni" (daca nu, de dorit, DEFINITIV / pe viata), menit sa va scuteasca pe Dvs. de MEDIA-BASHINILE mele vagginizde si sa contribuie astfel la dezinfectarea Spatiului Public.

25 octombrie 2021 22:46

Dan Tăpălagă Din nefericire însa, medicul Radu Lupescu, decorat de președintele Franței si de Baba Macrou, pentru "meritele" sale da-i & lupta împotriva pandemiei, nu ne-a a explicat pe larg (într-o analiză pentru Gaga4media.ro) si de ce în Suedia NU este nevoie de restricții dure - presupun asadar ca alde decoratu' e (cam) depasit de situatie.

25 octombrie 2021 22:43

ciclop stat esuat condus de un presedinte ESUAT!!

25 octombrie 2021 22:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.