Moderna Inc a anunţat luni că vaccinul său anti-COVID-19 a generat un răspuns imunitar puternic şi că a fost în general bine tolerat la copiii cu vârste cuprinse între şase şi 11 ani, compania farmaceutică americană intenţionând să trimită în curând datele autorităţilor de reglementare, informează Reuters.

Moderna a precizat că vaccinul său anti-COVID-19 în două doze a generat anticorpi neutralizanţi la copii, iar siguranţa serului este comparabilă cu cea constatată anterior în cazul studiilor clinice la adolescenţi şi adulţi.

Un comitet de specialişti din cadrul Agenţiei pentru alimente şi medicamente din Statele Unite (FDA) va lua marţi o decizie în ceea ce priveşte autorizarea serului produs de companiile concurente Pfizer şi BioNTech pentru utilizarea la copii cu vârste cuprinse între cinci şi 11 ani.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Xi Jinping-pong (習近平 / 习近平, n.m.): Fute, fute, fute repede un sobolan "imunizat" / "protejat" & spitalizat din RPC!

26 octombrie 2021 0:10

Jurnalul (anti-)National Sugeti pula lu' Voiculescu-Varanu', lu' Badea si lu' Gâdea, "protejati"-va & "imunizati"-va!

25 octombrie 2021 23:13

Oltean Suedia prelungește pauza de administrare a vaccinului Moderna la persoanele sub 30 de ani din cauza efectelor secundare asupra inimii - AVIZ AMATORILOR de "imunizat" / "protejat" COPII!

25 octombrie 2021 23:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.