Restricții și lockdown, cazuri pe bandă rulantă și o diferență considerabilă între țări în ceea ce privește rata de vaccinare a populației - asta caracterizează începutul celei de-a doua ierni pe care Europa o prinde în pandemie. Țările din estul continentului sunt copleșite de numărul mare al infectărilor, iar în vest domnește incertitudinea, relatează CNN.

Deși în această iarnă, comparativ cu cea precedentă, vaccinurile sunt la îndemâna tuturor, Europa este singura regiune a lumii care raportează o creștere a numărului de cazuri noi de COVID-19 la nivel global, după cum a anunțat miercurea trecută Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Mai mult, a fost a treia săptămână consecutivă în care continentul a înregistrat o creștere a numărului de infectări.

Suferința este acută în Europa de Est și în Rusia, care se luptă cu o creștere dramatică a numărului de decese și de cazuri, alimentată de ezitarea populației în privința vaccinării. Există țări care au o acoperire vaccinală de numai 24%, potrivit datelor Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC).

Integral pe Digi24Comentarii

Luana Pavaluca: Sa stiti ca (vreo) 5-6 (a-)stertoizi se îndreapta cu viteza maxima spre Planeta Dvs.pe o traiectorie (cam) periculoasa, riscând sa intre în atmosfera si sa produca mai mult CO2 si H2O (gaze letale extrem de periculoase, de sera si de solar, n.m.) decât vulcanul din La Palma de Tenerife!

26 octombrie 2021 23:12

Luana Pavaluca: Sa stiti ca nici popizdația nu sta mai bine decât "populația" la "banda rulantă" și la "diferența considerabilă între țări în ceea ce privește rata de vakssinare", ceea ce ma fakce sa cred ca Centrui" European" pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC) suge poolla & #REZISTA!

26 octombrie 2021 23:07

Luana Pavaluca: Boul din poza s-a întors cu EURO-curu' la Dvs. ca nu poarta botnitza pe rât, ca sa nu-l aresteze alde Ciuca. Cu respect, L-P.

26 octombrie 2021 23:02

Luana Pavaluca: Reamintesc cititorilor mei ca cetateanul "Europa" e wxxinat, injektat, întzepat, "protejat" & "imunizat" pâna'n vârful EURO-unghiilor, motiv pentru care si este "copleștit de & bântuit de incertitudine" - EXACT ca si Dvs.. Cu respect, L.P. & ceilalti 23 de Digi'nkuristi LGBT-ORL

26 octombrie 2021 23:00

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu As fute-n cur.

26 octombrie 2021 10:03

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Fratilor, cei care credeti in Doamna Șoșoacă: nu vă vaccinați și nu purtați mască. Avem imunitatea credinței. Amin! Până acum, nu s-a infectat și n-a murit nici un susținător al Doamnei Șoșoacă! Amin!

26 octombrie 2021 9:12

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Fratilor, cei care credeti in Doamna Șoșoacă: nu vă vaccinați și nu purtați mască. Avem imunitatea credinței. Amin! Până acum, nu s-a infectat și n-a murit nici un susținător al Doamnei Șoșoacă! Amin!

26 octombrie 2021 8:47

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Fratilor, cei care credeti in Doamna Șoșoacă: nu vă vaccinați și nu purtați mască. Avem imunitatea credinței. Amin!

26 octombrie 2021 8:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.