Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, marţi, că doza booster pentru vaccinul Moderna va fi înjumătăţită, cel mai probabil această măsură urmând să fie luată de săptămâna viitoare.

De asemenea, Gheorghiţă a mai menţionat că, la finalul acestei săptămâni, va fi anunţat cu ce vor face doza booster cei care s-au vaccinat cu Johnson & Johnson. Valeriu Gheorghiţă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că decizia referitoare la vaccnul Moderna va fi luată după o recomandare în acest sens a Agenţiei Europene a Medicamentului.

„Ieri, Agenţia Europeană a Medicamentului a recomandat utilizarea dozei de booster, doza de Moderna, pentru o persoană care a primit prima schema de vaccinare cu vaccinul de la Moderna după minim şase - opt luni de la doza doi. O precizare este legată de faptul că pentru doza booster se recomandă o doză înjumătăţită faţă de doza care s-a folosit la schema iniţială”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Integral pe AdevărulComentarii

dr. Tony Fauci NIH (enaieici): Fac apel la filiala locala a Mafiei Vakssinurilor sa ma ascunda si pe mine într-o pestera din Muntii Carpati, ca umbla astia turbati sa puna laba pe mine si sa ma îngroape de viu într-un musuroi de furnici (rosii, n.m.)!

27 octombrie 2021 8:48

Gheorghiţă @Maria Țaga: "Mascata" e ma-ta, nu eu.La subiect: îmi bag EURO-poolla în gâtu' la aia cu miocardita, ca ei s-a' "imunizat" de buna voie si s-a' nenorocit "pentru sanatatea lor", nu a mea - HAI SIKTIR!

27 octombrie 2021 8:42

Maria Țaga @Gheorghiţă Mascatu': Si cu cretinii aia care au facut miocardita ischemica ca le-ai bagat toata doza, ca sa-i "protejezi", cu aia ce facem?

27 octombrie 2021 8:38

UP DATE: TOTI CEI CARORA le-a fost injectata doza booster întreaga (cu încalcarea flagranta a "recomandarii" Agentiei EURO-pulii Medicamentului) TREBUIE SA SE PREZENTE DE URGENTA LA SPITAL pentru extragerea a 1/2 din doza (care urmeaza apoi a fi reinjectata noilor pacienti)!

27 octombrie 2021 8:36

Vaksser ModeRNA - Da' dece, dece sa ne înjumatateasca vakssinu', eu speram TRIPLAREA dozei de bastăr si trecerea la administrarea sa direct în beregată, fiind vorba de un vakssin 100.000% "sigur" si (uluitor de) "efficient"!!!

27 octombrie 2021 8:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.