Președintele Iohannis a plecat în Egipt, la invitația șefului statului egiptean, Abdel Fattah El-Sisi.

Vizita se desfăşoară în contextul aniversării, în 2021, a 115 ani de relaţii diplomatice între România şi Egipt.

„Cu prilejul consultărilor oficiale, preşedintele României şi preşedintele Republicii Arabe Egipt vor evalua posibilităţile concrete de a dinamiza şi aprofunda dialogul politico-diplomatic şi cooperarea la toate nivelurile, extinderea şi diversificarea colaborării româno-egiptene pe plan economic, inclusiv prin stimularea schimburilor comerciale şi a investiţiilor, precum şi în noi domenii sectoriale de interes pentru cele două state”, a anunțat Administraţia Prezidenţială a României.

Integral pe România LiberăComentarii

Aurel Hamza Acum cateva zile presedintele Erdogan al Turciei, a cerut ambasadorului Americii si a altor 9 țări din Europa de vest să părăsească imediat țara, fiind declarate persoane non-grata, datorita amestecului acestora în treburile interne ale Turciei! Iată un exemplu corect pe care al trebui să-l urmeze și România în privința atitudinii față de ambasadorul SUA care-și bagă prea des nasul in afacerile interne ale României! Cum ar fi dacă și românii le-ar spune americanilor ce să facă în țara lor!

28 octombrie 2021 9:52

popaaaa Magarul a plecat in pribegie ...sa vina inapoi cind l-o chema romanii.

28 octombrie 2021 7:32

UP DATE: Presedintele a încheiat în Egipt un contract (deosebit de avantajos, n.red.) de achizitie a 238 de dromaderi tineri, pentru Caravana Vakssinarii - REVENIM ÎN CURÂND CU NOI DETALII privitoare la starea danturii rumegatoarelor! Cu respect, Redactia

27 octombrie 2021 21:29

Pute Mumia s-a dus sa-si vada colegii ,poate ii copteaza la guvernare,Rusinos,jenant dar asta e pentru cei cu bun simt !!!

27 octombrie 2021 18:24

Asa e Daca statea in tara se speria covidul, totul se rezolva ,oamenii mergeau in masa sa se vaccineze ( cum au facut-o si pana acum de am ajuns unde am ajuns).Cu toate neglijentele impardonabile ale guvernantilor de ieri si de azi, principala vina in explozia pandemiei o au cetatenii iresponsabili care nu au ascultat de indicatiile cadrelor medicale calificate.Toti sosocii si persoanele dubioase, semidocte ,erau vedetele ecranelor Tv. si propagau antivaccinismul.Culmea nerusinarii, postul Realt.Tv, unde Sosoaca era dirijor principal la un moment dat , acuza acum autoritatile de incompetenta si varsa lacrimi de crocodil .

27 octombrie 2021 13:27

x Recomandam ca Johanis sa plece definitiv - in Egipt, in Siberia, in Afganistan, la drak' sa-l culeaga si sa-l pastreze departe de Romania, pe care a nenorocit-o, impreuna cu "guvernul meu" de zdrente si boarfe umane.

27 octombrie 2021 11:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.