Premierul interimar Florin Cîţu susţine că România a înregistrat „o creşere economică record” de la începutul anului. Liderul PNL a făcut apel la „maturitate politică” în această perioadă, pentru a menţine „trendul pozitiv”. Internauţii au lăsat zeci de mesaje negative la postarea premierului.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a transmis că economia României a fost pusă „pe drumul corect” de la începutul anului şi până acum.

„Am promis la începutul anului creştere economică record şi un deficit bugetar mai mic că urmare a creşterii veniturilor bugetare, fară să creştem taxe, şi controlul cheltuielilor bugetare. Asta am făcut. Execuţia bugetară la 9 luni de zile arată că într-o perioadă foarte scurtă de timp am pus economia României pe drumul corect, în ciuda diverselor turbulenţe cu care ţara se confruntă.

Integral pe AdevărulComentarii

ardelean A crescut pizda lui mata imbecilule ca a fatat un prostalau ca tine, nu ma mir ca te-au bagat la puscarie americanii, dar au facut rau ca nu te-au tinut acolo...Iar cretinii care te-au lins in cur: Boc, Bogdan, Flutur s-au dus sa-i talpuiasca limba si obrazul gros de slugoi.

28 octombrie 2021 7:30

Lute Ma cretinule ce intelegi tu prin crestere economica record ,ma baiete spitalul 9 te asteapta.Tu toate le vezi record,Te crezi si acum indispensabil,ma idiotule esti idnispensabili din aia cacati,acum stai chiar aiurea la Guvern si fitilesti si incurci,,opriti nebunul !!!!!

27 octombrie 2021 18:20

Dan Fraților, afumatul asta ne ia de proști?Johanis, oprestel din delir! Băiatule dute in Somalia și fericestei și pe aia cum ai făcut cu noi.

27 octombrie 2021 17:09

x Legati fedeles pe acest Catu nebunul, si duce-ti-l la Spitalul de Psihiatrie nr.9, sectia dezintoxicare ! In ce hal de degradare a ajuns PNL !

27 octombrie 2021 13:33

Adrian Cred ca a vrut sa spuna inflatie nu economie.

27 octombrie 2021 13:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.