Nu mai puțin de 14.950 cazuri noi de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, în ușoară scădere față de ziua anterioară, dar și față de maximele înregistrate săptămâna trecută când a fost raportat un record absolut de cazuri noi de la începutul pandemiei (18.863).

Scăderea vine și pe fondul unui număr mai mic de teste raportate - 66.076 de teste efectuate în ultima zi - 25.032 teste RT-PCR și 41.044 teste rapide antigen - ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 22,62%, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

Ieri au fost raportate 78.706 de teste, iar în urmă cu o săptămână în ziua recordului discutam de peste 81.000 de teste.

Integral pe HotnewsComentarii

512 morți? Floare la ureche! Stați să vedeți, băieți, ce va fi după ce trecem de 50% la vaccinanre! Acuși-acuși o să batem spre o mie de decese pe zi. Toată lumea înțelege acum că vaccinații (să le dea Dumnezeu sănătate, că vom avea nevoie cu toții) se (re)infectează, transmit virusul și mai și mor ca orice pârlit de nevaccinat. Or, mărind numărul vaccinaților, se mărește exponențial numărul de surse de infectare, cu atît mai mult cât aceștia sunt lăsați să zburde pe oriunde le poftește inimioara! Numai imbecilii nu pot pricepe și accepta această deducție logică! Israelienii au o medicină al naibii de bună, dar au cam luat leapșa cu încrederea lor nemărginită în Pfizer și ceilalți escroci Big Pharma! Într-un moment în care s-au apropiat asimtotic de imunizarea totală, mai zilele trecute atinseseră 20.000 de infectări pe zi la o populație pe jumătate cât a României, iar peste 95% proveneau din rândurile vaccinaților!!! Păi cine să-i fi infectat? cele 1-2 procente de nevaccinați. Au ajuns în sfîrșit la ideea că vaccinul și cercificatul verde-legionar aferent ecce apă de plouă, iar acum nici vorbă să mai intri în Israel cu astfel de cercificat. Faci băiete testul pe aeroport și stai în carantină, iar dacă nu, pleci de unde ai venit. În Marea Britanie, altă țară super imunizată, 2.281 de vaccinați cu schemă completă AU MURIT în luna septembrie, reprezentînd 70% din totalul deceselor din septembrie. Dintre nevaccinați au murit 611. Și să n-aveți grijă: cifrele ecce OFICIALE. Fost mare vaccinist, premierul britanic, Boris Johnson, a recunoscut într-o declarație transmisă de Fox News că, da, vaccinații sunt surse de infectare, implicit că vaccinurile sunt niște iluzii periculoase. În Românica, deci, dragi tovarăși neomarxiști, apocalipsa abia se apropie!!!

27 octombrie 2021 15:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.