Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunțat că va depune programul de guvernare și lista nominală a miniștrilor sâmbătă seară.

„Sâmbătă seara depunem programul de guvernare și lista nominală a miniștrilor din cabinet urmând ca, săptămâna viitoare, în funcție de programul stabilit să intre în Parlament spre aprobare.", a transmis Nicolae Ciucă.

„Îmi voi juca șansa până la capăt", a mai declarat Nicolae Ciucă, menționând că "în niciun caz" nu își va depune mandatul înainte de votul în Parlament.

Florin Cîţu pare să se fi răzgândit în privinţa USR: "Poate reveni la guvernare. Nu se poate reface USL"
Premierul demis Florin Cîţu pare să se fi răzgândit în privinţa venirii USR la guvernare, acesta spunând miercuri că formaţiunea poate reface coaliţia.

Totodată, şeful PNL a lăsat de înţeles că nu doreşte intrarea PSD la guvernare, în viitorul cabinet.

„Încă se negociază cu PSD și USR. Eu sper să mai avem azi o discuție, știu că domnul Nicolae Ciucă a mai avut azi o discuție cu PSD și USR. PNL este în spatele domnului Ciucă.

PSD a spus anul acesta de multe ori că ei nu vor la guvernare, eu nu înțeleg pretextele de a primi minstere.

Eu cred că nu vor să negocieze nimic și încearcă să forțeze nota cu astfel de discuții. Nu se poate reface USL.

Trebuie să fie o discuție cu cei de la USR, domnul Nicolae Ciucă are mandat să negocieze cu USR. Trebuie să discutăm bărbătește, față în față. Sigur că pot reveni la guvernare", a declarat, miercuri, preşedintele PNL, Florin Cîțu.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.