Românii care sunt în vizită în Egipt au semnalat că l-au surprins pe președintele Klaus Iohannis, cu soția sa, în voiaj la Piramide, spun sursele G4Media.ro.

„Un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale a descins azi la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiștii aflați în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective din lume. Mai ales pe românii care l-au văzut coborând din una dintre limuzine chiar pe președintele Klaus Iohannis împreună cu soția sa, ambii îmbrăcați în alb (în orient albul simbolizează doliu și moarte – n.red)”, scrie și gazetaph.ro.

Potrivit informațiilor publicației, turiștii ar fi fost îndepărtați de oamenii însărcinați cu protecția, pentru ca echipa prezidențială din România să poată să se desfășoare, pe platoul de la Piramide.

Integral pe G4media.roComentarii

Mai e state, Whernere? Vezi că, acasă, purceaua-i moartă-n cocină!

28 octombrie 2021 15:08

Dar capra? Capra, a cui era? Să fi fost a lui Tutankaom, sau a lui Ramses al en-șpelea ot Sibii?

28 octombrie 2021 15:06

ABCD Posibil sa scape Romania de perechea sinistra Johanis, acolo, in Egipt - vreun cutremur, ceva, sa li se prabuseasca peste dovlecii care tin loc de cap, niste bolovani, sau, scorpionii din desert sa-si faca treaba...cata sfidare arata Johanis, fata de dezastrul produs chiar de el &"guvernul meu", Romaniei !

28 octombrie 2021 8:59

G4media.ro - UP DATE: si cei 238 de dromaderi proaspat achizitionati de Presedinte pentru "Caravana Vakssinarii" au fost scosi din cadru, ca erau cam costelivi si dadeau sa-l scuipe între ochi. Cu respect, Redactia

27 octombrie 2021 22:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.