Imaginile cu Klaus și Carmen Iohannis, doi excursioniști echipați estival, în vizită la Piramidele din Giza, sunt imposibil de privit.

Vizita oficială în Egipt a președintelui României are rolul ei. Printre alte teme, cea agricolă. Egiptul este una dintre marile piețe ale grâului, iar România are o producție impresionantă. Din comunicările oficiale, rezultă că cei doi președinți, Iohannis și El-Sisi, au discutat despre energie, apărare, agricultură, IT și alte subiecte. Ca șef de stat faci și lucruri împotriva stării de doliu a acestor săptămâni groaznice pentru România. Ești pus să iei decizii dictate de rațiuni care vizează un timp geologic.

Partea turistică a vizitei e, însă, suprarealistă. Klaus și Carmen Iohannis s-au îmbrăcat în alb, ca doi călători care își imaginează că așa e cool să apari în decorul exotic al Piramidelor din Giza. În partea a doua a fotoreportajului îl așteptăm să apară, lângă perechea de vilegiaturiști, pe Hercule Poirot, în interpretarea lui Peter Ustinov, cu mustață, sacou subțire și o putere interiorizată de a rezolva misterul.

Integral pe LibertateaComentarii

ABCD "„Când nu vom mai putea răbda, / Când foamea ne va răscula, / Hristoși să fiți, nu veți scăpa / Nici în mormânt!” - avertisement adresat vremelnicului Johanis, lu'PNL/Ciuca, lu'USR/lu'PMP....NENOROCITILOR, criminali in serie, Tara se scufunda, mor romanii cu zile prin spitale fara tratamente in in frig, majorarile la elctr/gaze se napustesc curand, peste familii - dar, voi, nemernicilor trageti de ciolan sa-l impartiti, in loc sa faceti un Guvern de larga Uniune Nationala cu PSD si AUR, cu tehnocrati si specialisti. Nenorocitlor de rezistaci ai lu' Johanis....

29 octombrie 2021 8:06

clujean Pe astia doi ai doare in cur de pandemia din Romania si de sutele de morti , nemernici i ...

29 octombrie 2021 7:22

je "Moarte pe Nil" este titlul unei superbe povestiri politiste/criminale a celebrei si inegalabilei Agatha Christie, s-a facut si un film superb dupa acest scenariu. ASTIA DOI DIN POZA, nu sunt nici superbi, nici celebri, doar sunt jalnici si penibili.

29 octombrie 2021 6:58

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Aș fute-n cur. Vreau postac cîțist.

28 octombrie 2021 21:54

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Aș fute-n cur. Vreau postac cîțist.

28 octombrie 2021 21:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.