Un alt parlamentar își anunță demisia din grupul PNL. Este vorba de deputatul Luminița Barcari, al optulea parlamentar care își anunță plecarea la doar două zile de la demisia lui Ludovic Orban.

Deputatul PNL a anunțat că părăsește grupul parlamentar PNL din 1 noiembrie 2021. Aflată la primul mandat în Parlament, de anul trecut, Luminița Barcari, fost secretar de stat în Ministerul Educației în Guvernul Orban, în 2020, în mandatul fostului ministru Monica Anisie.

Este al 8-lea parlamentar liberal care își anunță plecarea din grupul parlamentar, de când Florin Cîțu a devenit președintele PNL, în 25 septembrie.

Integral pe Realitatea.netComentarii

nea corectu Ba nenicule?stiam cate ceva despre liberalism dar mi-am ingaduit sa cred si sa sper ca va fi bine cu ei .Maaare prostie am facut sa cred ca lupul isi va schimba naravul .Ba o sa mai votez vreodata cand vor candida oameni care cu riscul propriei vieti se vor angaja sa-si implineasca promisiunile din programul coerent de guvernare exact in termen si la timp tot ,mandatul nu numai in anul electoral.Sii voi vota mereu.Dar voi fi si calaul.

29 octombrie 2021 11:04

noi La viitorul scrutin electoral, PNL cu Catu la inaintare, nici in Parlament nu mai intra. Membrii actuali PNL, care se retrag din gasca jegoasa Gorghiu, Turcan, Boc, Catu, cunosc ca, raman pe dinafara, daca nu pleaca.

29 octombrie 2021 7:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.