Premierul desemnat Nicolae Ciucă și o delegație restrânsă a liberalilor s-au întâlnit joi seară cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru o discuție informală. După întrevedere, liderii PNL au decis că vor merge pe un Guvern minoritar PNL - UDMR, susțin surse politice pentru Libertatea. În aceste condiții, PSD nu va vota în Parlament un astfel de guvern, au afirmat surse social-democrate pentru ziar.

În discuțiile de joi seară dintre liberali și Klaus Iohannis, la care au participat premierul desemnat Nicolae Ciucă, cei patru prim-vicepreşedinţi PNL, Lucian Bode, Gheorghe Flutur, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Florin Cîţu și secretarul general Dan Vîlceanu, s-a convenit că lista miniștrilor și programul de guvernare vor fi depuse sâmbătă, dar înainte ar mai putea fi încercată o ultimă rundă de negocieri, potrivit unor surse politice.

Totodată, în ședința Biroului Executiv al PNl, care are loc astăzi, 29 octombrie, la Palatul Parlamentului, se va definitiva lista de miniștri.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.