Medicul Florin Roșu, managerul spitalului de boli infecțioase din Iași, a tras un semnal de alarmă în urmă cu câteva zile, când a spus că este posibil să fim puși în fața unei noi tulpini a coronavirusului.

Medicul a explicat, pentru Ziare.com, de unde a pornit această suspiciune și care este diferența majoră privind evoluția bolii pe care a observat-o în ultimele trei săptămâni.

Florin Roșu povestește că a ridicat suspiciunea unei noi tulpini după ce, în decurs de trei săptămâni, a observat un fenomen ciudat în privința oxigenului necesar pentru pacienții infectați cu coronavirus. Deși nu poate spune încă cu certitudine că este vorba de o nouă mutație, ținând cont că nu a primit rezultatele secvențierii probelor, procedură necesară pentru depistarea noilor tulpini, există o diferență semnificativă.

Integral pe Realitatea.netComentarii

waaaawwww . Mda.Iau intrat unui betivan virusii in el si mergeau in pas de defilare;Deodata unul se opreste si striga;Staaaati.tradaaareee.La stanga-mpe-jur.Am nimerit in cur.Asa a luat nastere muitatia generica.

29 octombrie 2021 10:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.